Tamaris

1-1-23209-28

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Tamaris
Kleur Bruin
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032382
-

Dames opgelet! Ben jij op zoek naar een paar schoenen dat jou laat stralen met stijl en klasse? Dan is de prachtige Tamaris 1-1-23209-28 sneaker echt iets voor jou!

Met de Tamaris 1-1-23209-28 sneaker geniet je van een moderne, stijlvolle en avontuurlijke look die jou laat stralen in combinatie met comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardig bruin LEATHER, tilt deze sneaker jouw outfit naar een hoger niveau. Of je nu over de rode loper loopt of een ontspannen wandeling maakt in het bos, met deze sneakers maak je elk moment perfect.

Het Duitse merk Tamaris, met meer dan 50 jaar ervaring, staat garant voor kwaliteit, design en een duidelijke visuele stijl. Laat je persoonlijkheid schitteren en ervaar de perfectie van kwaliteit en stijl die Tamaris te bieden heeft. Met Tamaris voel je de perfecte pasvorm, geniet je van het ultieme comfort en ervaar je de betrouwbare kwaliteit die het merk te bieden heeft.

Met een brand awareness van meer dan 90 procent, heeft Tamaris een breed scala aan collectielijnen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke vrouw - of ze nu duurzaam of kwaliteitsbewust is, of ze nu sportief, modieus of comfortgericht is - de juiste schoenen vindt die passen bij haar eigen unieke levensstijl.

Dus waar wacht je nog op? Laat de Tamaris 1-1-23209-28 sneaker jouw verhaal vertellen. Stralend en uniek, zoals jij bent!