Tamaris

1-1-23303-28

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Tamaris
Kleur Rood
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032384
-

Stap in de schijnwerpers met de rode Tamaris 1-1-23303-28 van Mulder Schoenen! Deze vurige veterschoenen stralen passie, kracht en verleiding uit en zullen absoluut de aandacht trekken. Het hoogwaardige TEXTIEL aan de buitenkant en comfortabele textielen voering bieden de perfecte balans tussen stijl en comfort. De duurzame rubberen zool zorgt voor optimale grip en de kunststof buitenkant maakt deze schoenen eenvoudig schoon te maken.

Tamaris, het merk dat al meer dan 50 jaar bekend staat om perfecte schoenen, belichaamt met de 1-1-23303-28 in rood dit streven tot in elk detail. One shoe, lots of white space and plenty of room for imagination - dat is het DNA van Tamaris. Een sterk product focus, een helder ontwerp en een consistente visuele taal zorgen ervoor dat Tamaris stijlvolle en kwalitatieve schoenen biedt voor jou.

De rode Tamaris 1-1-23303-28 is niet zomaar een paar schoenen. Het is een statement, een uiting van jouw individualiteit en stijl. Met een mix van PASSIE, kwaliteit en comfort zijn deze schoenen perfect voor elke gelegenheid. Draag ze met zelfvertrouwen en flair de wereld in.

Met meer dan 90 procent merkbekendheid, heeft Tamaris haar collecties steeds gediversifieerd om aan de behoeften te voldoen van de moderne, stijlbewuste vrouw. Van de rode loper tot een boswandeling, voor elke dag en speciale dagen: Tamaris biedt modellen met speciale kenmerken in alle collecties. Een uitstekende pasvorm, het grootste comfort en betrouwbare kwaliteit staan voorop bij Tamaris. Zo geeft Tamaris vorm aan jouw unieke stijl en laat jouw persoonlijkheid stralen met een paar schoenen dat perfect past bij wie jij bent. Kies voor Tamaris en wees klaar om in stijl op te vallen.