Tamaris

1-1-23635-28

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Tamaris
Kleur Wit
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032392
-

Sta op en laat jouw unieke stijl stralen met de Tamaris 1-1-23635-28 dames sneakers. Deze prachtige sneakers brengen jou naar een wereld van stijl, comfort en duurzaamheid, waar jouw voeten gelukkig en tevreden blijven terwijl jij straalt.

Met een buitenkant van hoogwaardig leer en een zachte voering van textiel bieden deze sneakers niet alleen een fantastische look, maar ook het comfort dat jouw voeten verdienen. De tijdloze witte kleur straalt een frisse en moderne uitstraling uit, perfect voor elke gelegenheid. De stevige rubberen zool zorgt voor goede grip en flexibiliteit bij elke stap die je zet, of je nu over de rode loper loopt of een mooie wandeling maakt in het bos.

Durven anders te zijn en creëer jouw eigen avontuur met de Tamaris 1-1-23635-28 sneakers aan je voeten. Met de perfecte combinatie van design, comfort en kwaliteit zijn deze sneakers geschikt voor zowel alledaagse als speciale dagen. Tamaris staat voor comfort, stijl en kwaliteit, en dat zie je terug in de 1-1-23635-28 sneakers.

Deze sneakers van Tamaris bieden niet alleen stijl en comfort, maar ook een gevoel van verbondenheid met een merk dat al meer dan een halve eeuw passie heeft voor perfecte schoenen. De 1-1-23635-28 sneakers zijn een uitnodiging om je eigen pad te bewandelen, vol vertrouwen en charme, wetende dat je de juiste keuze hebt gemaakt met deze prachtige schoenen aan je voeten.

Stap in de wereld van Tamaris, waar comfort en kwaliteit samenkomen om jou te laten schitteren, waar je ook gaat. Durf anders te zijn en laat jouw unieke verhaal beginnen met de Tamaris 1-1-23635-28 sneakers. Tamaris, voor vrouwen die stijl, comfort en kwaliteit omarmen in elke stap die ze zetten.

Je verdient het beste, en met de Tamaris 1-1-23635-28 sneakers geef je jezelf precies dat - een mix van elegantie en comfort die perfect is voor iedere gelegenheid. Kies voor Tamaris en stap in een wereld van unieke stijl en tijdloze klasse. Ervaar het zelf en laat je voeten stralen met de 1-1-23635-28 sneakers - een keuze waar je nooit spijt van zult krijgen.