Tamaris

1-1-24302-38

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Tamaris
Kleur Zilver
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032379
-

Hey jij daar!

Stap in de schitterende wereld van Tamaris met de 1-1-24302-38 instappers en laat jouw stijl stralen met deze zilveren pareltjes van hoogwaardig leer. Deze instappers tillen elke outfit naar nieuwe hoogtes en geven elke stap die je zet een sprankelende touch die perfect past bij jouw persoonlijkheid. Laat deze instappers je begeleiden op jouw unieke reis en geef wat sprankeling aan elke stap die je zet.

De voering en buitenkant van leer bieden niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook duurzame kwaliteit die lang meegaat. De rubberen zool zorgt voor optimale grip, waardoor je met vol vertrouwen en gemak elke stap kunt zetten, waar je ook bent.

Tamaris staat bekend om de uitmuntende pasvorm, ultiem comfort en betrouwbare kwaliteit. Ontdek de diverse collecties van Tamaris, zoals Tamaris Fashletics, Tamaris Heart & Sole, Tamaris PureRelax, Tamaris GreenStep en de gloednieuwe Premium collectie NEWD, en vind het paar dat jouw lifestyle compleet maakt. Bij Tamaris kies je voor kwaliteit en stijl die past bij elke vrouw en haar unieke verhaal.

One shoe, lots of white space and plenty of room for imagination - dat is waar het Tamaris DNA voor staat. Met een helder design en consistente visuele taal ben je verzekerd van perfectie bij elke stap die je zet. Dus ontdek de magie van Tamaris en laat jouw eigen verhaal vertellen met elke stap die je zet. Bestel vandaag nog deze prachtige 1-1-24302-38 instappers en geef wat sprankeling aan elke nieuwe stap die je zet!

Stap in de wereld van Tamaris en laat je betoveren door de unieke combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die deze instappers te bieden hebben. Laat jezelf stralen en creëer onvergetelijke momenten met elke stap die je zet. Maak vandaag nog jouw outfit compleet met deze zilveren schoonheden van Mulder Schoenen. Geniet van elke stap en laat jouw unieke verhaal vertellen door de schittering van deze prachtige 1-1-24302-38 instappers van Tamaris.

Tamaris: "One shoe, lots of white space and plenty of room for imagination". Laat deze zilveren instappers jouw unieke stijl onderstrepen en elke stap die je zet nog sprankelender maken. Kies voor comfort, kwaliteit en stijl met de 1-1-24302-38 instappers van Tamaris. Geniet van elke stap die je zet en laat jezelf stralen met deze prachtige schoenen!

Bestel vandaag nog en laat jezelf betover