Tamaris

1-1-25123-21

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Tamaris
Kleur Zwart
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00011261
-

Op zoek naar een paar elegante zwarte veterschoenen die comfort, stijl en kwaliteit perfect weten te combineren? Dan zijn de zwarte veterschoenen van Tamaris een absolute must-have voor jou! Gemaakt van hoogwaardig NUBUC materiaal, stralen deze schoenen luxe uit en bieden ze een ongekend comfort. De zachtheid en flexibiliteit van het materiaal garanderen dat je de hele dag moeiteloos kunt stralen op deze chique schoenen.

Met hun tijdloze zwarte kleur zijn deze schoenen eenvoudig te combineren met verschillende outfits, of je nu een formele look wilt creëren of juist casual wilt zijn. Laat jouw persoonlijkheid schitteren met elke stap die je zet op deze prachtige schoenen die perfectie en comfort combineren. De elegante zwarte veterschoenen maken deel uit van de Tamaris collectie, een merk met een rijke geschiedenis en passie voor perfecte schoenen.

Tamaris biedt een breed scala aan modellen met speciale kenmerken, zodat elke vrouw haar ideale paar kan vinden. Met Tamaris en deze prachtige zwarte veterschoenen ben jij klaar om elke dag vol zelfvertrouwen tegemoet te treden. Voeg deze Tamaris veterschoenen toe aan je collectie en stap met zelfvertrouwen de wereld in!

ONLINE SHOPPEN KRIJGT EEN PERSOONLIJKE TOUCH MET DE TIPS & TRENDS VAN TAMARIS

Het DNA van het Tamaris-merk is sterk gericht op productfocus en heeft een duidelijk ontwerp en consistente visuele taal. Al meer dan een halve eeuw zijn we gepassioneerd over schoenen die het moment perfect maken - voor iedereen! Van de rode loper tot aan een boswandeling, voor elke dag en speciale dagen: Moderne en stijlbewuste vrouwen zullen een uitzonderlijk assortiment modellen met unieke kenmerken vinden in al onze collecties.

Bij Tamaris staat een uitstekende pasvorm, het grootste comfort en betrouwbare kwaliteit voorop. Al meer dan 90 jaar hebben we gestreefd naar het bieden van de ideale schoen voor elke vrouw, ongeacht haar stijl of behoeften. Met Tamaris vind je altijd de perfecte mix van mode, functionaliteit en kwaliteit.

Onze klanten hebben duizend dromen en minstens één paar Tamaris-schoenen in hun kast. Daarom zijn onze collecties in de afgelopen seizoenen steeds gevarieerder geworden en zijn onze campagnes op een compleet nieuwe manier gericht op emoties. De collectielijnen Tamaris Fashletics, Tamaris Heart & Sole, Tamaris PureRelax, Tamaris GreenStep en de nieuwe Premium collectie NEWD.Tamaris zorgen ervoor dat elke vrouw - of ze nu duurzaam of k