Think!

1-81011-09

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Think!
Sale 20
Artikel Nr. 00034238
-

Stel je voor: je bent op zoek naar stijlvolle en duurzame schoenen die niet alleen je look naar een hoger niveau tillen, maar ook een statement maken voor een betere wereld. Dan zijn de 1-81011-09 schoenen van Think! precies wat je nodig hebt. Deze prachtige zwarte schoenen zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een statement van elegantie, duurzaamheid en respect voor de planeet.

In het Oostenrijkse Kopfingen is een schoenmakerij gevestigd met een groot traditioneel bewustzijn, die zichzelf tot doel heeft gesteld om met de hand prachtige, tijdloze schoenen te vervaardigen. Het merk Think! wijdt zich aan deze passie, uit overtuiging dat werkelijke kwaliteit geen tijd kent. Het leer voor de 1-81011-09 schoenen van Think! komt van dieren uit Europa en wordt met zo min mogelijk oplosmiddelen gelooid, waardoor deze schoenen een minimale impact hebben op het milieu.

Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de ‘Be-to-earth’ loopzool die volledig composteerbaar is. Door voor deze schoenen te kiezen, draag je niet alleen bij aan je eigen stijl, maar ook aan een duurzamere wereld. Het schattige bloemetje in de binnenzool symboliseert de chroomarme belofte van Think!, waardoor je met elk paar dat je draagt een statement maakt voor een betere toekomst.

Kies voor de 1-81011-09 schoenen van Think! en laat zien waar je voor staat. Voeg deze unieke en tijdloze schoenen toe aan je collectie en straal met elke stap die je zet. Maak een bewuste keuze en draag bij aan een groenere wereld met elk paar dat je draagt. De schoenen van Think! zijn meer dan alleen schoenen; het zijn een statement van stijl, duurzaamheid en respect voor de planeet. Doe mee aan de missie van Think! en maak een verschil met elk paar dat je draagt. Kies verstandig, kies voor kwaliteit, kies voor de 1-81011-09 schoenen van Think! en draag bij aan een groenere toekomst.