Think!

1-81034-61

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Think!
Sale 20
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00035437
-

Sta vandaag nog op en omarm duurzaamheid en stijl met de groene Think! 1-81034-61 damesschoenen van Mulder Schoenen. Deze prachtige schoenen zijn ontworpen om jou te laten stralen terwijl je een statement maakt voor de planeet. Gemaakt van plantaardig gelooid leer van Europese dieren, met oog voor traditionele kwaliteit en minimale milieu-impact.

Wat de Think! 1-81034-61 echt uniek maakt, is de volledig composteerbare 'Be-to-earth' loopzool en het charmante bloemetje aan de binnenkant. Dit bloemetje symboliseert de plantaardige kleurstoffen die in het productieproces zijn gebruikt en brengt een vleugje lente in jouw dagelijkse stap. Zo voeg je niet alleen stijl toe aan je look, maar draag je ook bij aan een bewuste keuze voor de planeet.

Think! is een merk met een groot traditioneel bewustzijn, gevestigd in het Oostenrijkse Kopfingen. Voor elk paar Think! schoenen wordt handmatig hoogwaardig leer van Europese dieren gebruikt, met minimale milieu-impact. Geniet van prachtige, tijdloze schoenen van werkelijke kwaliteit die geen tijd kent.

In het Oostenrijkse Kopfingen is een schoenmakerij gevestigd met een groot traditioneel bewustzijn, die zichzelf tot doel heeft gesteld om met de hand prachtige, tijdloze schoenen te vervaardigen. Het merk Think! wijdt zich aan deze passie, uit overtuiging dat werkelijke kwaliteit geen tijd kent. Bij het looien van het leer van Think! schoenen worden zo weinig mogelijk oplosmiddelen gebruikt. Daarnaast biedt Think! een ruim assortiment schoenen dat uitsluitend bestaat uit plantaardig gelooid leer, waarbij uitsluitend natuurlijke looimiddelen zijn gebruikt. U vindt deze schoenen door het filter 'plantaardig gelooid leer' aan te vinken. Binnen in de schoen staat bij deze schoenen een bloemetje afgedrukt.

Maak vandaag nog een bewuste keuze voor jou en voor de planeet met de Think! 1-81034-61. Laat je voeten spreken en straal als nooit tevoren! Waar wacht je nog op? Kies vandaag voor duurzaamheid en stijl met de Think! 1-81034-61 schoenen. Deze handgemaakte schoenen combineren traditioneel vakmanschap met een uniek design en dragen bij aan een betere wereld. Wees een trendsetter met een bewuste keuze voor de planeet. Jij verdient het om te stralen en de wereld een beetje mooier te maken. Bestel jouw paar vandaag nog en loop vol vertrouwen en stijl de toekomst tegemoet!