Think!

1-81186-33

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Think!
Sale 20
Artikel Nr. 00034254
-

Stap vandaag nog in stijl met de rode 1-81186-33 schoenen van Mulder Schoenen en Think! Handgemaakt met oog voor stijl en comfort, zijn deze schoenen een echte eyecatcher. De unieke rode kleur en volledig composteerbare 'Be-to-earth' loopzool maken deze schoenen een bewuste keuze voor duurzame mode.

Think! is een merk met een passie voor tijdloos vakmanschap en respect voor het milieu. Deze schoenen worden vervaardigd met Europees leer dat duurzaam gelooid is met minimale impact op het milieu. Upgrade je schoenencollectie met deze duurzame en comfortabele schoenen en draag bij aan een betere wereld.

Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid met deze prachtige schoenen van Mulder Schoenen en Think! Maak een bewuste keuze voor de toekomst en ga voor de rode 1-81186-33 schoenen van Think! #SustainableFashion. Think! biedt een ruim assortiment van schoenen gemaakt van plantaardig gelooid leer en natuurlijke looimiddelen.

Het Oostenrijkse merk Think! staat bekend om zijn traditionele vakmanschap en toewijding aan het produceren van prachtige, tijdloze schoenen. Met respect voor het milieu worden deze schoenen gemaakt van Europees leer dat duurzaam gelooid is met minimale impact op de aarde. Maak een bewuste keuze met Think! en draag bij aan een duurzamere wereld. #TimelessCraftsmanship #SustainableFashion.

Kies voor Think! en maak niet alleen een fashion statement, maar ook een statement voor het milieu. Upgrade je look en draag bij aan een betere toekomst met deze rode 1-81186-33 schoenen van Mulder Schoenen en Think!#SustainableFashion.