Wolky

1226

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Oranje
Sale 10
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00031304

Ga je voor die feel-good, rode loper vibes? Dan ga je voor de Wolky 1226 damesinstappers. Deze schoonheden, uitgevoerd in heerlijk zacht, bedrukt suèdeleer, geven je dat VIP-gevoel. Prachtig afgewerkt in een kleurenspectakel van goud-oranje, een tint die we "gold apricot" mogen noemen. Een kleur die net zo'n opvallende indruk maakt als die magische zonsondergang na een perfecte zomerse dag.

Wanneer je deze uitzonderlijke schoenen aantrekt, omhult het zachte suèdeleer je voeten als een zachte sofa. Ideaal voor een citytrip of een lange wandeling in je favoriete park, deze instappers nemen je moeiteloos mee over verschillende terreinen. Dankzij de rubberen zool voelt elke stap als een veerkrachtige wandeling op wolken. Dus of je nu flaneert over de boulevard of een bergweggetje trotseert, alles voelt als een plezierige wandeling.

En wist je al dat die exquise Wolkys ook meehelpen aan een betere wereld? De duurzaamheid van deze schoenen is net zo indrukwekkend als hun stijl en comfort. Moeder Aarde zou zeker een vreugdedansje doen bij de aanblik van deze eco-vriendelijke schoenen. Jouw modieuze keuze voor de Wolky 1226 is stiekem ook nog eens een keuze voor een groenere, vriendelijkere planeet. Wie had dat gedacht?

Bereid je voor op avontuur op jouw eigen manier. Met de Wolky 1226 geef je jouw voeten én Moeder Aarde waar ze naar smachten: stijl, comfort en duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Zet je beste voet vooruit en maak je klaar om de wereld te veroveren en de groene revolutie te starten op jouw manier: vol stijl en comfort.

Stap sprankelend de dag door met de 1226 instappers van Mulder Schoenen! Deze betoverende instappers in de kleur goud abrikoos zijn een lust voor het oog en een verwennerij voor je voeten.