Mustang

1272301

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Mustang
Kleur Grijs
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00035615
-

Stap in stijl, comfort en zelfvertrouwen met de Mustang 1272301 sneakers voor dames. Deze grijze sneakers zijn de perfecte mix van trendy design en ongeëvenaard draagcomfort. De neutrale grijze kleur geeft je eindeloze mogelijkheden om te combineren en een statement te maken, of je nu gaat voor een casual jeanslook of een chique ensemble. Met een laag profiel en hoogwaardige materialen zoals textiel voering, rubberen zool en kunststof buitenkant, ervaar je niet alleen stijl, maar ook comfort van hoog niveau.

Mustang staat bekend om hun creatieve uitstraling, prachtige kleurtinten en perfecte pasvorm. Met tachtig jaar aan ervaring als Duits merk, ben je met deze sneakers verzekerd van zelfverzekerde stijl en trendsettende looks. Laat je persoonlijkheid stralen en voel je zelfbewust met deze hippe en duurzame schoenen. Jij verdient het om te stralen en trendsetter te zijn in comfortabele en trendy schoenen!

Bestel vandaag nog jouw favoriete paar Mustang 1272301 sneakers bij Mulder Schoenen en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn! Met Mustang schoenen ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, trendy design en een uitstekende pasvorm. Laat Mustang jouw look perfect complementeren en spreek met stijl, loop met zelfvertrouwen en verover de wereld in deze onweerstaanbare sneakers. Mustang maakt naast schitterende jeans ook formidabele schoenen die precies passen in de uitstraling van het merk. Voel je zelfbewust en trendy op trendy Mustang schoenen!

Bezig met laden...