Mustang

1402502

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Mustang
Kleur Bruin
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00048028
-
Met de Mustang 1402502 veterlaarsjes voor dames haal je dé trend van dit moment in huis! In een prachtige bruine Earth-kleur geven deze stoere laarsjes jouw outfit een zelfverzekerde en trendy uitstraling. Of je nu kiest voor een casual look met gebleekte jeans of een zomerse vibe met hippe shorts, met de Mustang 1402502 veterlaarsjes steel jij de show.
Gemaakt van hoogwaardig kunststof zijn deze laarsjes niet alleen stoer, maar ook duurzaam en slijtvast. De enkelhoogte van de schacht maakt ze perfect voor elke gelegenheid en outfit. De aardetint van de laarsjes geeft een natuurlijke en authentieke uitstraling, terwijl de voering van textiel en de rubberen zool zorgen voor comfort en gemak de hele dag door.
Met ruim tachtig jaar ervaring in schoenen, weet Mustang precies wat jij nodig hebt. Innovatieve en originele designs zijn waar dit merk om bekend staat, en deze veterlaarsjes zijn daar geen uitzondering op. Kies voor kwaliteit, originaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding met Mustang schoenen.
Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uitgaat, met de Mustang 1402502 veterlaarsjes ben jij altijd stijlvol en comfortabel. Laat zien dat jij zelfbewust en trendy bent en bestel deze must-have laarsjes vandaag nog. Voel je zelfverzekerd en fashionable waar je ook gaat met deze trendy en comfortabele schoenen van Mustang.
Voeg je bij de zelfbewuste en trendy Mustang schoenen drager en maak een fashion statement met deze unieke en stijlvolle laarsjes. Comfortabel, duurzaam en modieus, de Mustang 1402502 veterlaarsjes zijn de perfecte toevoeging aan jouw schoenencollectie. Laat jouw individuele stijl zien en stap zelfverzekerd de wereld in met deze prachtige enkellaarsjes van Mustang.