Skechers

144178 GLACIAL ULTRA-COSYLY

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Roze
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00051495
-
Als je op zoek bent naar het perfecte paar enkellaarsjes dat stijl, comfort en duurzaamheid naadloos combineert, dan zijn de 144178 Glacial Ultra-Cosyly enkellaarsjes van Mulder Schoenen echt iets voor jou. Deze opvallende roze laarsjes zijn niet alleen trendy en elegant, maar ook milieuvriendelijk, waardoor ze de ideale keuze zijn voor dames die warmte willen verenigen met een vleugje glamour.
De 144178 Glacial Ultra-Cosyly enkellaarsjes hebben een enkelhoog schachthoogte, waardoor ze de perfecte balans bieden tussen stijl en functionaliteit. De kunststof buitenkant zorgt voor duurzaamheid, terwijl de textielen voering en ultra-gezellige voering je voeten warm en knus houden, zelfs op de koudste winterdagen. Wat deze laarsjes echt uniek maakt, is het feit dat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen - zo zie je er niet alleen fantastisch uit, maar draag je ook bij aan een groenere planeet.
Mulder Schoenen staat bekend om comfort en duurzaamheid, en met de 144178 Glacial Ultra-Cosyly enkellaarsjes laten ze dat opnieuw zien. Combineer deze opvallende laarsjes met je favoriete outfit - of het nu een stoere jeans is voor een casual look, of een elegant jurkje voor een meer chique uitstraling. Met deze laarsjes steel je de show en voel je je zelfverzekerd en stijlvol.
Deze enkellaarsjes zijn niet alleen comfortabel, trendy en milieuvriendelijk, maar dragen ook bij aan een positieve impact op onze planeet. Met een luxe mix van comfort, stijl en duurzaamheid, zijn de 144178 Glacial Ultra-Cosyly enkellaarsjes van Mulder Schoenen een absolute must-have voor elke moderne vrouw. Bestel vandaag nog en ontdek zelf het ultieme comfort en stijl van deze prachtige en milieuvriendelijke enkellaarsjes - loop met trots rond en maak elke dag een beetje groener!
Mulder Schoenen en Skechers zetten zich in voor stijl, comfort en duurzaamheid, en met de 144178 Glacial Ultra-Cosyly enkellaarsjes slaan ze de spijker op zijn kop. Durf anders te zijn en straal in deze stijlvolle en milieuvriendelijke enkellaarsjes. Voeg een vleugje glamour toe aan elke stap die je zet, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Maak elke dag een beetje groener in deze eco-chique 144178 Glacial Ultra-Cosyly enkellaarsjes van Mulder Schoenen!