Mustang

1479501

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Mustang
Kleur Grijs
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056819
De duurzame Mustang 1479501 laarzen voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer (PU) en hebben een milieuvriendelijke zool van Thermoplastisch Rubber (TPR). Deze halfhoge westernlaarzen zijn perfect voor een stijlvolle look. Dankzij de stevige constructie en materialen kunnen deze laarzen langdurig worden gedragen, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor elke modebewuste vrouw.

Hey jij daar!

Op zoek naar een paar hippe must-have laarzen die jouw trendy stijl compleet maken? Dan zijn de Mustang 1479501 laarzen echt iets voor jou! Deze stoere laarzen in de kleur Dunkelgrau zijn gemaakt van hoogwaardig PU materiaal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een unieke look creëert. De halfhoge schachthoogte geeft een speelse twist aan de laarzen, waardoor jij zeker opvalt in de menigte.

De zachte voering van textiel zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt lopen, terwijl de TPR zool zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit, zelfs op regenachtige dagen. Dus of je nu een casual dagje uit gaat of een chique avondje hebt, met deze grijze beauty's ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Elke stap die je zet op deze laarzen straalt stijl en kwaliteit uit.

Mustang, opgericht in 1932, staat bekend om haar fashionable uitstraling. En dat is precies wat deze laarzen uitstralen. Met deze laarzen voeg je een vleugje Duitse mode toe aan jouw leven en stap je vol zelfvertrouwen en stijl door het leven. De wereld ligt aan je voeten met deze karaktervolle laarzen.

Met Mustang schoenen kies je voor stijl, comfort en zelfvertrouwen. Waar wacht je nog op? Voeg deze eyecatching laarzen toe aan jouw collectie en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit met Mustang. Maak een statement, kies Mustang en creëer je eigen unieke look!

Dus, voel je zelfbewust en laat je inspireren door de innovatieve designs, prachtige kleuren en unieke uitstraling van Mustang. Stap in de wereld van Mustang en verover de straten met elegante gratie. Kies voor creatieve schoenen die perfect passen bij jouw fantastische smaak en loop vol vertrouwen en stijl door het leven. Kies voor Mustang!

Bezig met laden...