Mustang

1479501

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Mustang
Kleur mittelbraun
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056819
De Mustang 1479501 laarzen zijn duurzame en stijlvolle westernlaarzen voor dames. Ze zijn gemaakt van kunstleer, wat zorgt voor een lange levensduur en minder belasting voor het milieu. De zool is gemaakt van Thermoplastisch Rubber (TPR), wat zorgt voor comfort en grip. Met een hakhoogte van ongeveer 4 cm bieden deze laarzen een perfecte combinatie van stijl en comfort.

Stap in de wereld van zelfverzekerde en modieuze damesmode met de prachtige Mustang 1479501 laarzen! Met hun hoogwaardige PU-materiaal en klassiek design met een eigentijdse twist, tillen deze laarzen direct je look naar een hoger niveau. De warme mittelbraun kleur straalt elegantie uit en voegt een vleugje chique toe aan je outfit, waardoor je direct een stijlvolle uitstraling krijgt.

Deze veelzijdige halfhoge laarzen zijn perfect voor elk seizoen en elke gelegenheid. Of je ze nu draagt met een stoere jeans of een elegante jurk, met de Mustang 1479501 laarzen ben je altijd on-trend en klaar om de wereld te veroveren. De comfortabele textielen voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door comfortabel aanvoelen, terwijl de duurzame TPR-zool grip biedt op elke ondergrond.

Met hun kunststof buitenkant zorgen deze laarzen voor een prachtige afwerking en verhogen ze de duurzaamheid, zodat je er nog lang van kunt genieten. De Mustang schoenen passen precies in de uitstraling van het label, dat bekend staat om zijn innovatieve mode en durf. Maak een fashion statement waar je nog lang van zult genieten met de Mustang 1479501 laarzen!

Dus upgrade vandaag nog je schoenencollectie met de Mustang 1479501 laarzen en voel je zelfverzekerd en stijlvol. Met Mustang aan je voeten zet je altijd je beste beentje voor en toon je de wereld je unieke stijl en je zelfverzekerde houding. Betreed de wereld van modieuze schoenen met Mustang en laat jezelf zien en straal met Mustang aan je voeten! Ga voor dit trendy merk en maak een statement waar je trots op zult zijn. Koop nu de Mustang 1479501 en stap zelfbewust de wereld in!

Bezig met laden...