Skechers

149147 Arch Fit Metro Skyline

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00045456
Skechers Arch Fit - Metro Skyline. Val op in stijlvol loopcomfort in de Skechers Arch Fit - Metro Skyline schoen. Deze sportieve veterschoen heeft een bovenwerk van nubuckleer en synthetisch materiaal, een uitneembare ondersteunende Arch Fit-binnenzool en een lichtgewicht tussenzool met demping. Gepatenteerd Skechers Arch Fit® inlegzoolsysteem met podotherapeut-gecertificeerde boogondersteuning. De uitneembare binnenzool helpt de voet te vormen om schokken te verminderen en de gewichtsspreiding te vergroten. Arch Fit Nubuck leer en synthetisch bovenwerk en een vetersluiting met shimmer trim.
Op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en comfort? Dan zijn de Skechers 149147 Arch Fit Metro Skyline sneakers voor dames echt iets voor jou! Deze sportieve zwarte sneakers met een lage schachthoogte zijn niet alleen trendy, maar ook veelzijdig en eenvoudig te combineren met elke outfit.
Met het innovatieve Arch Fit ontwerp bieden deze sneakers jou de ondersteuning en comfort die je voeten verdienen. Het uitneembare voetbed met memory foam vormt zich perfect naar de contouren van jouw voeten, waardoor het voelt alsof de schoenen speciaal voor jou zijn gemaakt.
De buitenkant van de schoenen is vervaardigd van duurzaam textiel en synthetische materialen, waardoor ze ademend en stevig zijn. Dankzij de flexibele rubberen zool heb je optimale grip en duurzaamheid, zodat je met vertrouwen elke stap kunt zetten, of je nu aan het wandelen, rennen of springen bent.
Wat deze Skechers sneakers echt uniek maakt, is de nadruk op duurzaamheid en respect voor het milieu. Gemaakt van gerecyclede materialen draag je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een groenere en schonere wereld. Bij Skechers hechten we veel waarde aan duurzaamheid en ethische productie, waardoor je met deze sneakers een statement maakt voor mens en planeet.
Met een gebreid bovenwerk, een dempende binnenzool van memory foam en gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen, maken deze Arch Fit Metro Skyline sneakers elke dag net een beetje groener. Want bij Skechers staat onze planeet hoog in het vaandel.
Dus waar wacht je nog op? Laat jouw stijlvolle kant zien met deze comfortabele en duurzame Skechers Arch Fit Metro Skyline sneakers! Bestel ze vandaag nog en kleed je voeten in stijl en comfort met deze must-have sneakers van Skechers!
- Sportieve zwarte sneakers voor dames
- Innovatief Arch Fit ontwerp voor ultiem comfort
- Duurzaam textiel en synthetische materialen
- Flexibele rubberen zool voor optimale grip
- Gemaakt van gerecyclede materialen voor een groenere wereld
Maak elke dag een beetje groener in stijlvolle, duurzame Mulder Schoenen sneakers! Bij Skechers vinden we jou en onze planeet belangrijk – daarom kies je voor comfort, stijl en duurzaamheid in één! ✨