Skechers

149710 Ultra Flex 3.0 - Briljant Path

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Roze
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055981
Skechers Ultra Flex 3.0 - Brilliant Path sneakers zijn duurzaam geproduceerde, slip-on schoenen voor dames. De sneakers zijn gemaakt van Stretch Fit knit materiaal, met een rubberen zool en textielvoering. Ze bieden ultiem comfort en demping dankzij het unieke Comfort kussen™ in de hiel en de Skechers Air-Cooled Memory Foam® binnenzool. Deze veganistische sneakers hebben ook een flexibele grip buitenzool en zijn machinewasbaar, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Kortom, de perfecte keuze voor milieubewuste fashionista's.
Stap in de wereld van comfort en stijl met de Skechers 149710 Ultra Flex 3.0 - Briljant Path! Deze instappers zijn niet zomaar schoenen, ze zijn een fashion statement voor stijlvolle dames zoals jij. Met hun opvallende roze kleur laten ze je stralen en trekken ze zeker de aandacht. Maar het gaat niet alleen om uiterlijk; deze schoenen bieden ook ultiem comfort en ondersteuning.
Het stretch Fit knit materiaal past zich perfect aan aan de vorm van je voeten, waardoor je een flexibele en comfortabele pasvorm krijgt. Ideaal voor lange wandelingen of actieve dagen. De lage schachthoogte zorgt voor bewegingsvrijheid zonder in te leveren op stabiliteit.
Wat deze instappers echt bijzonder maakt, is de Arch Fit technologie. Deze podologisch gecertificeerde steunzool biedt de perfecte ondersteuning voor je voeten, zodat pijn en ongemak tot het verleden behoren. En dankzij het innovatieve Memory Foam inlegzooltje, ontwikkeld door NASA, geniet je de hele dag door van zachte en veerkrachtige demping die zich aanpast aan je voet.
Het ademende textielmateriaal van de voering en buitenkant zorgt ervoor dat je voeten altijd koel en droog blijven, terwijl de rubberen zool optimale grip biedt op verschillende ondergronden. Of je nu op straat, in het park of in de sportschool bent, deze schoenen bieden de beste ondersteuning en stabiliteit.
Met Skechers maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een groen statement. Deze instappers zijn gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen, omdat onze planeet ertoe doet!
Arch Fit is de ultieme comfortoplossing. Heb je vaak last van pijnlijke voeten als je bijvoorbeeld een ommetje maakt? Met Arch Fit is dit verleden tijd. De sportieve modellen die voorzien zijn van de Arch Fit technologie hebben allemaal een podologisch gecertificeerde steunzool.
Skechers zijn wereldberoemd geworden door het Memory Foam in hun schoenen. Deze Memory Foam laag die werd ontwikkeld door NASA (ja, het ruimtevaartcentrum!) zorgt voor demping, comfort en ondersteuning. Mocht je je dus nog afvragen of Skechers goed zijn voor je voeten, dan is het antwoord bij deze ja! Waar wacht je nog op? Stap in de comfortabele en stijlvolle wereld van Skechers met de 149710 Ultra Flex 3.0 - Briljant Path en laat je voeten stralen! Je verdient het beste, je verdient Skechers!
- Stretch Fit knit materiaal voor een perfecte pasvorm
- Lage schachthoogte voor bewegingsvrijheid zonder in te leveren op stabiliteit
- Arch Fit technologie voor optimale onder