Skechers

232040 Arch Fit

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00042497
De duurzame Skechers Arch Fit 232040 sneaker voor heren combineert comfort en stijl. Met een ademend mesh bovenwerk, een uitneembare Arch Fit binnenzool en een lichtgewicht dempende tussenzool zorgt deze zwarte sneaker voor hele dag comfort. Gemaakt van textiel en rubber, niet alleen comfortabel maar ook duurzaam. Met een lage schachthoogte en een trendy design is deze sneaker een must-have voor iedereen die op zoek is naar duurzame schoenen.
Hey jij daar! Ben je op zoek naar ultiem comfort voor je voeten? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de Skechers 232040 Arch Fit sneakers!
Deze moderne zwarte herenschoenen combineren stijl met ongeëvenaard comfort dankzij de revolutionaire Arch Fit technologie en unieke Memory Foam inlegzolen. Met een podologisch gecertificeerde steunzool bieden deze sneakers een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning voor je voeten. Dit betekent vaarwel tegen pijnlijke voeten tijdens wandelingen of lange dagen staan.
De mix van Arch Fit technologie en Memory Foam zorgt voor een ongeëvenaarde draagervaring die je niet wilt missen. De lage schachthoogte en hoogwaardige textielconstructie zorgen voor een moderne look en comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en duurzaamheid, waardoor je elke dag met vertrouwen tegemoet kunt gaan.
Skechers gaat verder dan alleen comfortabele schoenen: ze staan voor duurzaamheid en het milieu. Gemaakt van gerecyclede materialen en met een gebreid bovenwerk en dempende binnenzool van Memory Foam, dragen de 232040 Arch Fit sneakers bij aan een groenere wereld.
Arch Fit is de ultieme comfort oplossing. Heb je vaak last van pijnlijke voeten tijdens wandelingen? Met de Arch Fit technologie is dit verleden tijd. De sportieve modellen die voorzien zijn van de Arch Fit technologie hebben allemaal een podologisch gecertificeerde steunzool, waardoor je altijd op wolkjes loopt.
Wacht niet langer en bestel nu je paar Skechers 232040 Arch Fit sneakers. Ervaar het ultieme comfort, zet stijlvolle stappen en geef je voeten de aandacht die ze verdienen. Stap in Skechers en voel het verschil. We beloven je dat je nooit meer anders wilt! Skechers: voor comfort, stijl, en een groenere toekomst.