Think!

3-83152-09

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Think!
Kleur Zwart
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00008183
-

Stel je eens voor... Je loopt langs een sfeervolle winkelstraat op een regenachtige herfstdag. De kou dringt door je jas heen, maar je voeten voelen heerlijk warm en comfortabel. Waarom? Omdat je de 3-83152-09 schoenen van Mulder Schoenen draagt. Deze prachtige zwarte schoenen met een vleugje magie zijn gemaakt van Effekt Chagall Veg, een modieus, duurzaam en veganistisch materiaal.

Met de hand gemaakt in Europese fabrieken in samenwerking met het Oostenrijkse merk Think!, bieden deze damesschoenen de perfecte combinatie van stijl en comfort. De rubberen zool zorgt voor een uitstekende grip op elk oppervlak, waardoor je zelfverzekerd kunt lopen, waar je ook bent. Mulder Schoenen en Think! staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Het leer dat wordt gebruikt voor deze schoenen is afkomstig van dieren uit Europa, waardoor jij weet dat je een verantwoorde en milieuvriendelijke keuze maakt.

Dankzij het chroomarme en met plantaardige kleurstoffen geverfde leer zijn deze schoenen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw gezondheid. Met een bloemetje afgedrukt aan de binnenkant en een volledig composteerbare 'Be-to-earth' loopzool, zet je met de 3-83152-09 schoenen van Mulder Schoenen een stap in de juiste richting naar een duurzamere toekomst. Think! heeft zich gewijd aan het produceren van prachtige, tijdloze schoenen met een groot traditioneel bewustzijn in Oostenrijk.

In het Oostenrijkse Kopfingen is een schoenmakerij gevestigd met een groot traditioneel bewustzijn, die zichzelf tot doel heeft gesteld om met de hand prachtige, tijdloze schoenen te vervaardigen. Het merk Think! wijdt zich aan deze passie, uit overtuiging dat werkelijke kwaliteit geen tijd kent. Bij het looien van het leer van Think! schoenen worden zo weinig mogelijk oplosmiddelen gebruikt.

Met de 3-83152-09 schoenen van Mulder Schoenen en Think! maak je niet alleen een modebewuste keuze, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst. Bestel nu en stap in de wereld van duurzame mode met deze prachtige, comfortabele en milieubewuste schoenen. Wees trendy, wees milieubewust, wees jij. Kies voor de 3-83152-09 schoenen en denk aan je voeten, denk aan de planeet.