Wolky

3820119

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032592

Maak kennis met de wonderen van 3820119 van Wolky! Ongekende klasse kraakt uit elke vezel van deze kekke schoen. Je voelt het wanneer je je voeten glijdt in de soepelheid van Amalia Nubuc - het is beter dan op een wolk lopen, geloof me. Voel jij de delicate aanraking van comfort en luxe? Dat maakt die eindeloze werkdagen en langdurige stadstochten zoiets als een fluitje van een cent! Niet alleen stijlvol, maar sterk, toch?

En kunnen we het even hebben over de kleur? Dat prachtige, diepe, elegante blauw. Het soort blauw dat outfit na outfit complimenteert, waardoor je aanwezigheid overal waar je gaat voelbaar is. Ze zullen zeggen, "Wie is dat met die avontuurlijke, mysterieuze blauwe schoenen?" Wel, dat ben jij, sukkeltje!

Maar hier komt het mooiste deel. Draag je deze schoenen, dan zeg je eigenlijk: "Hey, ik geef om onze planeet!" Ja, lieverd, met deze schatjes aan je voeten, maak je een dansje met Moeder Aarde, draag je bij aan een betere wereld en verander je de mode één blauwe schoen tegelijk.

Dus kom op, leef het avontuur, lach naar de wereld en knipoog naar jezelf in de spiegel terwijl je die blauwe Wolkys aantrekt. Het is tijd om het verschil te maken en de mode te omhelzen zoals nooit tevoren. Omdat het niet alleen over onze voeten gaat, toch? Het gaat om de wereld waarin ze stappen. Laten we samen stappen, maatje!

3820119 van Wolky

Ontdek de 3820119 schoen van Wolky, vervaardigd uit Amalia Nubuc. De duurzame materialen maken deze schoen niet alleen stijlvol maar ook goed voor je voeten én de planeet.

  • Gemaakt van hoogwaardig Amalia Nubuc
  • Gedetailleerd design en vakmanschap
  • Lichte, comfortabele zool
  • Hoogwaardige afwerking met subtiel merklogo

Styling Tip
Perfect te combineren met casual of sportieve outfits, voor een stijlvolle en comfortabele look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.