Rieker

47176-42

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Grijs
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034296
-

Naam: 47176-42

Op zoek naar comfortabele en trendy damesschoenen? Dan zijn de Rieker 47176-42 schoenen perfect voor jou! De hoogwaardige materialen Ravenna, Mussurana en Serbia zorgen voor een duurzame en kwalitatieve schoen. De grijze kleur maakt ze gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, of je nu kiest voor casual of chic.

De damesschoenen van Rieker staan bekend om hun Antistress technologie, waardoor ze licht, soepel en voorzien van schokabsorptie zijn. Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort, de hele dag door. De unieke details zoals stoere gespjes, elegante riempjes en speelse structuurtjes geven deze schoenen een bijzondere uitstraling.

Rieker is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis en heeft al vele generaties lang expertise in het produceren van hoogwaardige schoenen. Met meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd is Rieker een toonaangevend merk in de schoenenindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thayngen, Zwitserland, en de productie is internationaal uitgebreid.

Ben jij fan van Rieker? Dan zal de collectie van Gabor je ook zeker aanspreken. Net als Rieker biedt Gabor comfortabele schoenen met breedtematen en een uitstekende pasvorm.

Kies voor stijlvolle en comfortabele schoenen met de Rieker 47176-42 damesschoenen. Upgrade je schoenencollectie met deze must-have en loop de hele dag in stijl en gemak. Bestel ze nu en ervaar het zelf!