Rieker

5376645

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Grijs
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 3 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00026293
-

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en comfort voor je outfit? Zoek niet verder, want de Rieker 5376645 in trendy grijs is precies wat je nodig hebt! Deze damesschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig kame-materiaal, waardoor ze duurzaam en slijtvast zijn en helemaal on-trend. Met een lage schachthoogte stralen ze een casual en hippe uitstraling uit die moeiteloos bij elke look past.

Dankzij de innovatieve Antistress technologie van Rieker zijn deze schoenen verrassend licht en flexibel, waardoor je zonder enige moeite de hele dag kunt rondlopen. De rubberen zool biedt optimale grip en schokabsorptie, waardoor vermoeide voeten verleden tijd zijn. De textiel voering zorgt ervoor dat je voeten fris en droog blijven, zelfs tijdens de drukste momenten van de dag.

Rieker, een gerenommeerd schoenenmerk met een rijke historie en sterke reputatie, wordt nog steeds gerund door de vijfde generatie in Thayngen, Zwitserland. Met meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd staat Rieker bekend om het optimale draagcomfort en de goede pasvorm van hun schoenen.

De Rieker 5376645 is niet zomaar een paar schoenen; met prachtige details zoals stoere gespjes en een elegant riempje met bewerkingen straal je zelfvertrouwen uit. De speelse structuren geven deze schoenen een unieke twist die jouw persoonlijke stijl perfect aanvullen.

Als grijs niet helemaal jouw kleur is, zijn er ook zwarte en witte opties beschikbaar, zodat er altijd een paar schoenen is dat past bij jouw persoonlijke stijl en outfit. Kies voor comfort en stijl en loop moeiteloos de dag door met de trendy en duurzame Rieker 5376645 in grijs!

Dus waar wacht je nog op? Zet vandaag nog de stap naar ultiem comfort en stijl met de Rieker 5376645 en ervaar zelf het verschil. Want jij verdient het om op wolkjes te lopen met de schoenen van Rieker!

Kortom: met de Rieker 5376645 in trendy grijs combineer je moeiteloos stijl en comfort in één paar schoenen. Laat jezelf stralen en loop met zelfvertrouwen de dag door met deze trendy en duurzame damesschoenen van Rieker!