Wolky

5800220

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032563

Boodschappen, werk, de kids ophalen, dat etentje vanavond, phew! Bij je drukke levensstijl hecht je waarde aan comfort, maar treed je wel graag stijlvol naar buiten. We hebben het perfecte paar voor je. De wolky 5800220 staat voor je klaar om het leven een beetje makkelijker te maken.

Van deze toffe sneakers krijg je geen zondagmiddag-gevoelens in je voeten, zelfs niet na een dagje door de stad slenteren. Dans soepeltjes op je favoriete groove of ga zonder zorgen naar dat feestje, dankzij de geniale stretch comb bovenwerk.

En dan hebben we het nog niet eens over de kleur gehad. Met dit trendy blauw steel jij de show op welke boulevard dan ook! Ontvang een complimentje hier, een blik van goedkeuring daar. Volop genieten! En dat allemaal terwijl je ook je steentje bijdraagt aan een duurzame wereld. Vraag jij jezelf ook wel eens af hoeveel treden een groene wereld dichterbij komt met elke stap die je zet?

Met de Wolky 5800220 laat je voelen hoe comfortabel en trendy duurzaamheid kan zijn. Deze schoenen zijn het bewijs dat verantwoord kiezen en stijlvol zijn prima hand in hand gaan. Alsof je een comfortabele vaste voet aan de grond krijgt in het levendige landschap van duurzaamheid en mode. Maak net als de mulders een verschil. Stap in de Wolky 5800220 en laat je comfortabele, eco-friendly voetafdruk achter in de modewereld. De wereld heeft meer blauwe schoenen nodig waar het trots op kan zijn!

5800220 van Wolky

De 5800220 is een unieke, milieuvriendelijke schoen van Wolky, gemaakt van hoogwaardig stretch comb materiaal. Deze schoen combineert stijl met comfort en draagt ook bij aan een betere planeet. De stevige zool biedt uitstekende grip.

  • Hoogwaardig stretch comb materiaal
  • Stevige zool voor optimale grip
  • Comfortabele pasvorm
  • Milieuvriendelijk merk Wolky

Styling tip:

Combineer deze veelzijdige schoenen met een casual outfit voor een stijlvolle look.

De-Mulders – 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.