Wolky

5800251

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Sale 10
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00032509

Hee daar, duurzame diva! Voel jij je ook het best in een elegante doch comfortabele schoen die net zo veel om onze planeet geeft als jij? Dan hebben we iets bijzonders voor je: de 5800251 van Wolky. Niet zomaar een schoen, maar een felbegeerde blauwe beaut. Waarom? Omdat deze schoen je outfit net een tikkeltje meer pit geeft en ervoor zorgt dat je er uit ziet om door een ringetje te halen!

Maar natuurlijk is het niet alleen de look die telt. Wie houdt er nu niet van een schoen die je tegelijkertijd het comfort biedt om je dagelijks leven net dat beetje makkelijker te maken? Dankzij het gebruik van het innovatieve stretch comb materiaal voel je de zachtheid bij elke stap en bemerk je bij elk trekje aan de veters hoe prettig dit schoeisel om je voeten sluit. Het maakt niet uit of je een ontspannen wandeling door de stad maakt of haastig een voortrazende bus probeert te halen - deze schoenen geven jouw teentjes altijd de liefde die ze verdienen.

Dat is nog niet alles! Je waant je op wolkjes met deze diepblauwe damesschoenen. Ze doen denken aan een zomers hemel, waarbij de blauwe lucht en de glinsterende zee één worden. Trek ze aan, voel het ultieme comfort en laat je verbeelding de vrije loop. Ondertussen zet je met elke stap in deze fantastische 5800251 sneakers een stap richting een duurzamere wereld.

Ben jij al overtuigd? Mooi! Kom dan swift naar onze webshop, typ in de zoekbalk het magische nummer 00032509 en deze verbluffende sneakers zullen deel uitmaken van jouw kledingkast. Gun je voeten het comfort en de stijl waar ze al zo lang naar smachten en bewijs aan iedereen dat de mode en het milieu zeker samen kunnen gaan. Schitter in je nieuwe schoenen en straal de betekenis van onze merknaam uit: positieve verandering met een modieuze twist in de schoenenwereld – dat is wat ons betreft de ultieme schoonheid!

5800251 van Wolky

Deze stijlvolle schoen van Wolky, model 5800251, is gemaakt van stretch comb materiaal, wat zorgt voor optimale flexibiliteit en comfort. De elegante bordeaurode kleur en het strakke design maken deze schoen een perfecte combinatie van mode en functionaliteit. Bovendien staan Wolky schoenen bekend om hun duurzaamheid en respect voor de planeet.

  • Gemaakt van stretch comb materiaal
  • Flexibel en comfortabel
  • Elegante bordeaurood kleur
  • Duurzaam geproduceerd

Styling tip

Draag de 5800251 met een casual outfit voor een stijlvolle, maar comfortabele look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.