Wolky

6227700

€ 139,95
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00012142

Hou je vast, je staat op het punt om de nieuwe betekenis van stijlvol gemak te ervaren. Zeg hallo tegen de modieuze Wolky 6227700 instappers, klaar om al jouw vooropgestelde ideeën over instapschoenen op zijn kop te zetten. Geen geruite pantoffels hier, enkel een state-of-the-art design dat je voeten knuffelt met absoluut comfort.

De schitterende blauwe kleur van deze schoenen roept beelden op van serene zeeën en wolkenloze luchten, garantie voor een dosis rust en kalmte bij elke stap die je zet. Onder het onweerstaanbaar stijlvol uiterlijk zit een verborgen schat aan comfort. Omhuld door zacht leer aan de binnenkant, gaan jouw teentjes denken dat ze zweven op hun eigen stukje hemel. Ja, dat klopt, Wolky maakt zijn naam waar!

Maar wacht, er is nog meer goed nieuws. Die rubberen zool? Die is er om jou door alle avonturen heen te loodsen. Hoog of laag, groot of klein, de Wolky's zijn er om jou steun te bieden. Samen staan jullie sterk, een perfecte match gemaakt om het verschil te maken.

Ben je klaar om je schoenenspel naar een hoger niveau te tillen terwijl je bijdraagt aan een groenere wereld? Spring in de Wolky's en ervaar het ware gevoel van luxe-comfort. Dit is niet zomaar een paar schoenen: dit is een statement, een belofte en een investering in een groene toekomst. Laten we samen stappen maken naar een beter morgen, stijlvol en comfortabel.

6227700 van schoen en het merk; Wolky:

Deze eco-vriendelijke 6227700 slippers van het merk Wolky zijn de perfecte combinatie van stijl en comfort. De buitenkant en voering zijn volledig gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en duurzame kwaliteit. Het elegante ontwerp straalt niet alleen klasse uit, maar ondersteunt ook je voeten op een milieuvriendelijke manier.

  • Hoogwaardig leren buitenkant
  • Leren voering voor extra comfort
  • Eco-vriendelijke productie
  • Stylisch en duurzaam ontwerp

Styling tip

Combineren perfect met een casual outfit voor een dagje uit of een comfortabele look voor thuis.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.