Skechers

73690 Uno - Stand on Air

€ 89,95
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
Stap met een gerust hart de toekomst in met de 73690 Uno - Stand on Air sneakers voor dames. Gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal in groen en met een rubberen zool, bieden deze milieuvriendelijke schoenen niet alleen comfort maar ook stijl. De air-cooled memory foam zorgt voor extra draagcomfort. Kies voor deze modieuze sneakers en zet een stap in de goede richting voor een groenere en duurzamere wereld.
Hey jij daar!
Op zoek naar comfortabele én stijlvolle schoenen die je de hele dag door laten stralen? Zoek niet verder, want Skechers heeft het perfecte paar voor jou! Maak kennis met de 73690 Uno - Stand on Air, een echte game-changer op het gebied van schoenen.
Deze trendy groene sneakers zijn gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en lang meegaan. Een verstandige keuze dus! Maar laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Met de opvallende kleur van deze schoenen steel jij gegarandeerd de show waar je ook gaat.
Wat deze sneakers echt bijzonder maakt, is de innovatieve technologie van Skechers. De Arch Fit technologie zorgt voor ultiem comfort en is de oplossing voor pijnlijke voeten tijdens lange wandelingen. De podologisch gecertificeerde steunzool biedt je voeten de ondersteuning die ze verdienen. Stap in het comfortabele avontuur van Skechers en laat je voeten stralen waar je ook gaat!
En dan hebben we het nog niet eens gehad over het beroemde Memory Foam van Skechers, ontwikkeld door niemand minder dan NASA! Dit materiaal zorgt voor ongeëvenaarde demping, comfort en ondersteuning. Het voelt alsof je op wolkjes loopt, echt waar! Je voeten zullen je eeuwig dankbaar zijn voor deze extra verwennerij.
Maar comfort is niet het enige pluspunt van deze schoenen. De stevige rubberen zool en ademende textielvoering zorgen voor optimale grip en een fris gevoel, zelfs na uren van wandelen. Of je nu een dagje gaat winkelen, een boswandeling maakt, of uit eten gaat met vrienden, de Uno - Stand on Air schoenen zijn jouw perfecte metgezel.
Skechers staat garant voor comfort, stijl en duurzaamheid. Deze schoenen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor jij bijdraagt aan een groenere wereld én er nog stijlvol uitziet ook. Wacht niet langer en geef je voeten de liefde die ze verdienen.
Bestel nu jouw paar Skechers 73690 Uno - Stand on Air en ervaar het verschil zelf! Investeer in comfort, stijl en duurzaamheid met deze schoenen van Skechers. Jouw voeten zullen je dankbaar zijn voor de steun en comfort die ze krijgen. Dus waar wacht je nog op? #StandOnAir
Laat Skechers jouw voeten verwennen met de 73690 Uno - Stand on Air. Ervaar zelf de ultieme comfortoplossing van Arch Fit en het ongeëvenaarde comfort van Memory Foam. Stap in het comfortabele avontuur en geniet van elke stap die je zet. Arch fit is de ultieme comfortoplossing. Skechers, waar