Skechers

73690 Uno - Stand on Air

€ 89,95
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
De Skechers Street™ Uno - Stand on Air sneakers voor dames zijn gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal met een air-cooled memory foam binnenzool. Met een zichtbare luchtgedempte tussenzool en flexibele rubberen grip buitenzool bieden ze extra comfort en ondersteuning. Een stijlvolle en comfortabele keuze voor dames die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.
Hey jij daar!
Heb je last van pijnlijke voeten tijdens een simpel wandelingetje? Dan is het tijd om kennis te maken met de Skechers 73690 Uno - Stand on Air schoenen! Deze schoenen zijn speciaal ontworpen om jouw voeten te ondersteunen en te verwennen. Gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal, gaan ze super lang mee en zijn ze perfect voor dagelijks gebruik.
De lage schachthoogte zorgt ervoor dat je eenvoudig in en uit de schoenen kunt stappen. Wat deze schoenen echt speciaal maakt, is de Arch Fit technologie - een podologisch gecertificeerde steunzool die ultiem comfort biedt en vervelende voetpijn vermindert. Daarnaast maken deze schoenen gebruik van het wereldberoemde Memory Foam van Skechers, ontwikkeld door NASA. Dit innovatieve schuim zorgt voor ongelooflijke demping, comfort en ondersteuning - alsof je op wolkjes loopt!
De 73690 Uno - Stand on Air schoenen zijn niet alleen geweldig qua technologie, maar zien er ook fantastisch uit dankzij het tijdloze zwarte design. Deze schoenen passen bij elke outfit en gelegenheid, of je nu een casual dagje uit plant of een avondje gaat dansen.
Als je je afvraagt of Skechers goed zijn voor je voeten, het antwoord is JA! Jouw voeten zullen je dankbaar zijn. Dames, het is tijd om afscheid te nemen van die pijnlijke voeten en te genieten van ongekend comfort. Bestel vandaag nog de Skechers 73690 Uno - Stand on Air schoenen en ervaar de combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Skechers te bieden heeft. Je verdient het om je voeten te verwennen!
Deze schoenen zijn niet alleen geweldig voor jou, maar ook voor de planeet. Gemaakt van duurzame materialen en onderdeel van Skechers' inzet voor mens en milieu.
Wees er snel bij, want deze schoenen vliegen de deur uit! Bestel nu voor ze uitverkocht zijn en loop elke dag in stijl en comfort met Skechers.
Met liefde voor jouw voeten,
Team Mulder Schoenen