Skechers

73690 Uno Stand on Air

€ 89,95
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
Skechers Street™ Uno - Stand on Air hebben een klassiek comfort met een frisse update. Deze veterschoen heeft een glad geperforeerd synthetisch ‘Durabuck’ bovenwerk met een air-cooled memory foam binnenzool en een Skech-Air zichtbare luchtgedempte tussenzool en een flexibele rubberen grip buitenzool.
Stap vandaag nog in de toekomst van comfort en stijl met de 73690 Uno Stand on Air sneakers van Mulder Schoenen. Deze trendy veterschoenen voor dames zijn jouw perfecte metgezel voor een dag vol moeiteloze stijl en ultiem comfort.
Met hun duurzame Durabuck materiaal bieden de Uno Stand on Air sneakers een sterke en duurzame constructie die langdurig plezier garandeert, zelfs bij intensief gebruik. De ademende textielvoering houdt je voeten fris en droog, zelfs tijdens je meest actieve dagen.
De lage schachthoogte zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl de frisse witte kleur een moderne touch toevoegt aan elke outfit. De rubberen zool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je zelfverzekerd en stabiel kunt bewegen, waar je dag je ook brengt.
Maar dat is niet alles! Deze veterschoenen dragen ook bij aan een groenere toekomst doordat ze gemaakt zijn van duurzame, gerecyclede materialen. Elke stap die je zet in de Uno Stand on Air sneakers maakt een positief verschil voor onze planeet en voor toekomstige generaties.
Als onderdeel van het merk Skechers draag je met deze sneakers bij aan een betere wereld en sluit je je aan bij de groene beweging. Stap uit je comfortzone en laat je stijl en je geweten hand in hand gaan met deze stijlvolle en milieubewuste sneakers.
Bestel vandaag nog je eigen paar Uno Stand on Air sneakers en ervaar zelf het comfort, de kwaliteit en de impact van deze duurzame schoenen. Maak een statement en loop met trots op deze trendy en comfortabele voetsieraden.
Met de 73690 Uno Stand on Air sneakers maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een statement voor een duurzamere wereld. Kies voor stijl, comfort en milieubewustzijn en loop vol vertrouwen in deze unieke en kwalitatieve veterschoenen. Bestel nu jouw paar en draag bij aan een groenere toekomst.
Maak elke dag een beetje groener in deze stijlvolle veterschoenen van Mulder Schoenen en Skechers! Met een gebreid bovenwerk, een dempende binnenzool van memory foam en gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen. Omdat onze planeet ertoe doet! Als een family-focused merk, is Skechers opgericht met de filosofie om mensen op de eerste plaats te zetten - comfort en zorg te bieden aan medewerkers en klanten, en hen te ondersteunen met waardigheid en respect.