Palladium

75349

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Blauw
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00036526
-

Op zoek naar een paar stijlvolle, trendy en milieuvriendelijke schoenen? Dan is de 75349 van Palladium dé perfecte keuze voor jou! Deze unisex sneaker in een opvallend blauwe kleur is een absolute eyecatcher, met het herkenbare logo op de zijkant. De 75349 is niet zomaar een sneaker; het is een statement van duurzaamheid en mode.

Palladium, pionier op het gebied van milieuvriendelijke schoenen sinds 1991, blijft indruk maken met de 75349. Gemaakt van hoogwaardige materialen die de impact op het milieu minimaliseren, draag je met deze sneaker niet alleen bij aan een groenere planeet, maar loop je er ook nog eens uiterst modieus bij.

Met een stevige zool voor ongeëvenaard comfort en extra ondersteuning, zal de 75349 je bij elke stap begeleiden. Of je nu gaat voor een casual look of juist een sportieve outfit, deze sneaker voegt een tijdloze en duurzame touch toe aan elke gelegenheid.

Bestel vandaag nog de 75349 van Palladium en zet een fashion statement neer terwijl je bijdraagt aan een betere toekomst voor onze planeet. Kies voor groen en trendy met deze unieke en duurzame sneaker. Maak je look compleet met de 75349 van Palladium!

Palladium liet niet op zich wachten en bracht in 1991 een van de allereerste milieuvriendelijke schoenen op de markt. Deze innovatieve modellen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen, weerspiegelden de waarden van het merk. Ga voor een groen tintje met de 75349 van Palladium en loop niet alleen modieus, maar ook milieubewust!