Rieker

9377001

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte halfhoog
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00014389
-

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van comfort en stijl in een paar dames schoenen? Dan zijn de 9377001 schoenen van Mulder Schoenen precies wat je nodig hebt! Deze must-have schoenen stralen klasse en elegantie uit dankzij hun hoogwaardige Belinga materiaal en tijdloze zwarte kleur.

De halfhoge schachthoogte van de 9377001 schoenen zorgt niet alleen voor optimale ondersteuning, maar ook voor maximaal comfort. De voering van textiel houdt je voeten ademend en droog, zelfs op warme dagen. Je zult genieten van uitstekende grip en schokabsorptie met de rubberen zool van deze schoenen, waardoor elke stap moeiteloos en comfortabel is, ongeacht de ondergrond.

Het kunststof materiaal aan de buitenkant van de 9377001 schoenen maakt ze licht en flexibel, perfect voor dagelijks gebruik en lange wandelingen. Dankzij de innovatieve Antistress technologie van Mulder Schoenen zullen je voeten minder snel vermoeid raken, waardoor pijntjes en krampen tot het verleden behoren.

Mulder Schoenen, een familiebedrijf met ruim 20.000 medewerkers, staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en comfort vergelijkbaar met het bekende merk Rieker. Als liefhebber van Rieker schoenen weet je dat hun Antistress technologie je voeten verwent met lichtheid en flexibiliteit. Mulder Schoenen richt zich op het bieden van dezelfde optimale draagcomfort en goede pasvorm, met een vleugje tijdloze elegantie.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw paar 9377001 dames schoenen van Mulder Schoenen en ervaar zelf het ultieme comfort en tijdloze elegantie. Laat je voeten stralen en voeg deze stijlvolle schoenen toe aan je collectie. Kies voor Mulder Schoenen, waar comfort en stijl samenkomen voor een moeiteloze en modieuze look.

Investeer in je eigen welzijn en maak van elke stap een statement met de klassieke en stijlvolle 9377001 dames schoenen van Mulder Schoenen. Maak vandaag nog je outfit compleet met deze comfortabele en trendy schoenen. Jij verdient het!