Palladium

95946-008

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00038206
-

Op zoek naar een trendy toevoeging aan jouw collectie? Dan is de 95946-008 van Palladium precies wat jij nodig hebt! Deze zwarte schoen is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens vervaardigd van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de voering. Dit zorgt voor ultiem comfort en duurzaamheid, zodat je er lang van kunt genieten.

Palladium staat bekend om zijn milieuvriendelijke waarden. In 1991 brachten ze een van de allereerste milieuvriendelijke schoenen op de markt en sindsdien zijn ze toegewijd aan het gebruik van duurzame materialen. Met de 95946-008 ben je niet alleen goed bezig voor jezelf, maar ook voor de planeet.

Deze schoen is perfect te combineren met een casual outfit voor een subtiel elegante look. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met de 95946-008 steel je gegarandeerd de show. De duurzame constructie zorgt ervoor dat je lang plezier zult hebben van deze schoenen.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade je collectie met de 95946-008 van Palladium en draag bij aan een beter milieu, terwijl je er ook nog eens geweldig uitziet. Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid - kies voor Palladium. Just wear it!

Palladium liet niet op zich wachten en bracht in 1991 een van de allereerste milieuvriendelijke schoenen op de markt. Deze innovatieve modellen, gemaakt van milieuvriendelijke materialen, weerspiegelden de waarden van het merk.