Palladium

95994-076

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Palladium
Kleur Grijs
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00038211
-

Stap in de wereld van duurzame mode met de 95994-076 van Palladium, een tijdloze must-have voor dames die stijl en comfort hoog in het vaandel hebben staan. Deze grijze schoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een statement van jouw liefde voor mode én onze planeet.

Met een buitenkant van hoogwaardig leer en een voering van ademend textiel, bieden deze Palladium schoenen een perfecte combinatie van comfort en stijl. Palladium, een merk dat al sinds 1991 toegewijd is aan duurzaamheid, heeft met de 95994-076 opnieuw een pareltje op de markt gebracht.

Stel je voor dat je moeiteloos deze schoenen combineert met een casual jeans en nette blazer voor een chique look die alle aandacht trekt. Of draag ze onder een zomerjurk voor een relaxte en elegante uitstraling. Met Palladium maak je niet alleen een statement op het gebied van mode, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst.

Bij Palladium gaat stijl hand in hand met duurzaamheid. Durf jij het aan om een fashion statement te maken en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op onze planeet? Dan is de 95994-076 van Palladium jouw nieuwe favoriete paar schoenen. Sokken aan, schoenen uit! Let's go green, one step at a time.