SUN68

Ally Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker. Deze sneaker van Italiaans modemerk Sun68 is opvallend door het casual maar sportieve design. Uitgevoerd in stevig nylon met afwerking van suède panelen. De binnenkant van de sneaker is van textiel en heeft een fijne gewatteerde enkelkraag. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool heeft dankzij het noppenprofiel voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Stap in de spotlights met de trendy Ally Solid Nylon sneakers van Sun68! Deze beige schoenen zijn perfect voor dames die comfort en stijl hoog in het vaandel hebben staan. Gemaakt van een unieke mix van leer en textiel aan de buitenkant, stralen deze sneakers originaliteit en opvallende klasse uit. Met hun lage schachthoogte en voering van textiel bieden ze niet alleen een modieuze uitstraling, maar ook ultiem comfort en grip bij elke stap.
De Sun68 Ally Solid Nylon sneakers zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals leer, textiel en polyurethaan, waardoor ze duurzaam zijn en geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu gaat shoppen, een avondje uit gaat, of gewoon naar je werk, met deze schoenen blijf je altijd on-trend en straal je zelfvertrouwen uit. Met deze sneakers voel je je zelfverzekerd en stijlvol, terwijl jouw persoonlijkheid schittert.
Sun68 staat bekend om zijn trendy vrijetijdskleding met unieke aandacht voor details en materialen. Door te breken met traditionele modevoorschriften, creëert Sun68 unieke en opvallende designs die echte statement pieces zijn. Met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers maak je niet alleen een mode statement, maar voeg je ook een frisse en trendy touch toe aan jouw schoenencollectie. Kies snel voor deze must-have sneakers en laat zien dat je graag opvalt en een statement wilt maken!
Als je houdt van Sun68 en de nieuwste Sun68 sneakers voor dames wilt aanschaffen, zit je goed bij de online shop van Schuurman Schoenen. Ontdek een ruim assortiment Sun68 schoenen en voeg wat Italiaanse flair toe aan jouw look. Sun68 sneakers zijn een geweldige keuze voor dames die graag opvallen en een statement willen maken!
Dus, ben je klaar om jouw schoenencollectie een boost te geven met de Sun68 Ally Solid Nylon sneakers? Kies voor comfort, stijl en originaliteit en laat jouw persoonlijkheid stralen met deze prachtige sneakers van Sun68 bij Schuurman Schoenen!