SUN68

Ally Solid Nylon

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Roze
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056832
Duurzaamheid staat centraal bij de Sun 68 Ally Solid Nylon dames sneaker. Deze sneaker is gemaakt van 49% leer, 47% textiel en 4% polyurethaan en heeft een fijne gewatteerde enkelkraag voor extra comfort. Het voetbed is uitneembaar en heeft een zacht kussentje voor betere demping tijdens het lopen. De rubberen loopzool heeft dankzij het noppenprofiel voldoende grip. Sun68 is een Italiaans modemerk dat veel aandacht besteedt aan originele details en hoogwaardige materialen voor dagelijks gebruik.
Stap in de wereld van Sun68 en geef jouw schoenencollectie een trendy boost met de Ally Solid Nylon sneakers van Mulder Schoenen! Deze unieke dames sneakers, gemaakt van hoogwaardig leer, textiel en polyurethaan, combineren duurzaamheid met ultiem draagcomfort. In de opvallende roze kleur, ook wel bekend als "Fuxia", voegen deze sneakers een speelse touch toe aan elke outfit, of je nu naar een feestje gaat of een casual dagje uit plant.
De lage schachthoogte van de Ally Solid Nylon sneakers zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de zachte textielen voering jouw voeten laten ademen. Sun68 staat bekend om oog voor detail en kwaliteit, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. Met hun unieke mix van retro design en moderne invloeden zijn ze ware eyecatchers waar je trots op kunt zijn.
De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, terwijl het gebruik van leer, textiel en polyurethaan zorgt voor een perfecte balans tussen stijl en kwaliteit. Met Sun68 kies je voor schoenen die jouw unieke stijl benadrukken en een onvergetelijke indruk achterlaten. Bestel vandaag nog jouw paar Ally Solid Nylon sneakers en maak een fashion statement waar je geen spijt van zult krijgen.
Ontdek de unieke en trendy look van Sun68 bij Mulder Schoenen en laat jezelf stralen met de Ally Solid Nylon sneakers aan je voeten! Kies voor stijl, kies voor kwaliteit, kies voor Sun68. Met deze sneakers ben je gegarandeerd van een fashionable upgrade van jouw outfit.
Houd je van SUN68 en wil je graag een paar van hun sneakers toevoegen aan jouw collectie? Ontdek dan het ruime assortiment SUN68 schoenen voor dames en heren bij Schuurman Schoenen. SUN68 is een Italiaans merk voor vrijetijdskleding dat bekend staat om kleding met oog voor detail en kwaliteit. Maak een statement met de Ally Solid Nylon sneakers en laat jouw unieke stijl spreken!