Clarks

Aprilla Hike - D

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TR
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00052948
-
Stap op avontuur met de Clarks APRILLA HIKE - D sportieve schoenen voor dames! Deze stoere zwarte schoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer comfortabel en duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig zwart leer, zorgen ze voor een moderne en trendy uitstraling. De TR-zool biedt grip en stabiliteit bij elke stap die je zet, terwijl de voering van textiel zorgt voor ademend vermogen en comfort.
De Clarks APRILLA HIKE - D is perfect voor een actieve levensstijl, of je nu een lange wandeling maakt door de stad of een stevige hike door de natuur. De combinatie van vakmanschap, draagcomfort en innovatieve ontwerpen maakt deze schoenen een must-have voor elke vrouw die houdt van comfort en stijl.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat al sinds 1825 bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, weet je zeker dat je met de Clarks APRILLA HIKE - D een betrouwbare en trendy keuze maakt.
Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van comfort en stijl met de Clarks APRILLA HIKE - D sportieve schoenen en laat je verrassen door het vakmanschap en de kwaliteit die dit iconische merk te bieden heeft. Bestel jouw paar vandaag nog en maak je klaar voor nieuwe avonturen!