Birkenstock

Arizona EVA Navy

€ 49,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058742
Birkenstock Arizona slipper is een echte klassieker. Geïnspireerd op de modellen met kurken voetbed, is deze Arizona volledig gemaakt van het superlichte en waterbestendige EVA. Het materiaal is verder elastisch, huidvriendelijk en schok dempend. Toch bieden deze slides het gebruikelijke Birkenstock comfort door het anatomisch gevormde voetbed en de twee individueel verstelbare bandjes met gespsluiting.
Stap vol vertrouwen en stijl de zomer in met de Arizona EVA Navy slippers van Birkenstock. Deze klassieke navy blauwe slippers voor heren bieden niet alleen lichtgewicht comfort, maar ook een flexibiliteit van hoog niveau voor de hele dag. Het unieke en anatomisch gevormde voetbed van Birkenstock zorgt voor de ondersteuning die jouw voeten verdienen en biedt vermoeidheid geen kans meer.
Of je nu geniet van een wandeling door de stad, een dagje aan het strand doorbrengt of gewoon ontspant in de tuin, deze slippers passen perfect bij elke gelegenheid. Met duurzame materialen van EVA op de voering, zool en buitenkant, bieden deze slippers seizoen na seizoen kwaliteit en langdurig plezier. Het feit dat Birkenstock zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen gebruikt, garandeert niet alleen ultiem comfort, maar ook uitzonderlijke kwaliteit.
Birkenstock is al meer dan 200 jaar toonaangevend in de schoenenindustrie en staat bekend om comfortabele schoenen van topkwaliteit. Het merk streeft ernaar om producten te creëren die het leven van mensen beter en aangenamer maken. Als jij veel waarde hecht aan comfort en kwaliteit, dan zijn de premium producten van Birkenstock perfect voor jou!
De Arizona EVA Navy slippers zijn het perfecte accessoire om jouw zomerse outfits compleet te maken. Kies voor een merk met een rijke Duitse achtergrond en geniet van het loopplezier dat Birkenstock te bieden heeft. Met duizenden medewerkers en een focus op kwaliteit en stijl behoort Birkenstock tot de top van Global Footwear Brands. Ervaar het comfort en de kwaliteit waar Birkenstock om bekend staat met de Arizona EVA Navy slippers en laat jouw voeten stralen.
Waar wacht je nog op? Haal vandaag nog deze kwalitatieve en comfortabele slippers in huis en ervaar zelf waarom Birkenstock een wereldwijde autoriteit is op het gebied van schoenen. Stap zelfverzekerd de zomer in en gun jezelf het beste wat de schoenenindustrie te bieden heeft. Ervaar waar comfort, kwaliteit en stijl samenkomen: dat is de Arizona EVA Navy van Birkenstock. Laat je voeten genieten van het loopplezier en ontdek waarom Birkenstock al 200 jaar aan de top staat van de schoenenindustrie.