Woden

Bjork Suede

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Old Gold
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suède
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058638
WODEN Bjork is een klassieke tijdloze sneaker. QR-code met informatie over ons gebruik van visleer.Uniek voor WODEN sneakers is dat er minimaal 50% gerecycled polyester uit PET-flessen wordt verwerkt in het backing materiaal. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de binnenzool van de sneakers, die niet alleen licht van gewicht is, maar ook schokabsorberend. Het lichtgewicht ontwerp wordt gegarandeerd door het gebruik van een WODEN-voetbed met luchtstroom en een buitenzool op basis van onze Natural Soft-technologie. Een technologie die is ontworpen om het best mogelijke comfort te garanderen.Kenmerken:• LWG gecertificeerd leer• Rubberen zool met Natural Soft technologie• Unieke interne anatomie voor optimale ondersteuning• Vislederen details• Kurken binnenzool met Airflow systeem
Stap in stijl én comfort met de Bjork Suede sneakers van Woden in de prachtige kleur old gold. Deze lage sneakers combineren moeiteloos stijl, comfort en duurzaamheid - alles wat jij zoekt in een paar schoenen. De luxury suède buitenkant zorgt voor een perfecte pasvorm en een stijlvolle uitstraling, terwijl de zachte textielen voering ervoor zorgt dat je voeten de hele dag comfortabel blijven, zelfs tijdens lange wandelingen. De rubberen zool biedt stabiliteit en grip, of je nu door de stad loopt of een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur.
Woden, een Scandinavisch sneakermerk, heeft zich toegelegd op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze sneakers worden met liefde en zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen en passen perfect bij de moderne stadsbewoner.
Met de Bjork Suede sneakers maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een positieve impact op de wereld. Deze must-have schoenen van Woden helpen jou er geweldig uit te zien terwijl je bewust bezig bent met duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Bjork Suede sneakers in old gold en betreed vol vertrouwen de wereld met deze stijlvolle en duurzame sneakers. Maak je klaar voor de urban lifestyle van vandaag en ga voor die groene voetafdruk met Woden.
Waar de stad jou ook brengt, met de Bjork Suede sneakers van Woden ben jij klaar voor elke stap. Maak een statement met je schoenen en laat je stijl en comfort samensmelten in één paar sneakers. Upgrade je schoenencollectie met Woden en ervaar zelf de perfecte mix van design, comfort en duurzaamheid. Jij verdient het beste, dus kies voor Woden en kies voor bewustzijn, kwaliteit en stijl. Je zult er geen spijt van krijgen. Dus, waar wacht je nog op? Stap in jouw Bjork Suede sneakers en ervaar het echte Scandinavische gevoel van Woden.
Woden - een groene voetafdruk
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in producten en mensen, onze schoenen worden daarom met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd. Geef jezelf een groene voetafdruk en ervaar het authentieke Scandin