SUN68

Ally Color Explosion

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058892
-
Hey jij daar!
Heb jij zin om jouw schoenencollectie een upgrade te geven met een echte eyecatcher? Dan ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres voor de splinternieuwe Sun68 Ally Color Explosion! Dit nieuwe model is dé perfecte aanvulling op jouw stijl en zal zeker de aandacht trekken. Gemaakt van hoogwaardige materialen bestaande uit een mix van leer (49%), textiel (47%) en polyurethaan (4%), straalt deze sneaker niet alleen luxe, maar ook duurzaamheid uit.
De Sun68 Ally Color Explosion is gedurfd, elegant en uniek in een subtiele beige kleur die een vleugje flair aan elke outfit toevoegt. Met een lage schachthoogte en een rubberen zool bieden deze sneakers niet alleen ultiem comfort, maar ook de grip die je nodig hebt bij elke stap die je zet. Het Italiaanse casual-wear merk Sun68 staat bekend om hun oog voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen, wat zich vertaalt in de kwaliteit en stijl van de Ally Color Explosion.
Als je jouw eigen stijl wilt omarmen en een fashion statement wilt maken, dan is de Sun68 Ally Color Explosion jouw perfecte match! Laat je persoonlijkheid stralen met dit unieke design en topkwaliteit sneakers. Met Sun68 durf je op te vallen en maak je van elke dag een mode-avontuur!
Ben je klaar om te stralen? Kies dan voor de Sun68 Ally Color Explosion en laat je stijl voor zichzelf spreken! Sun68 biedt jou de mogelijkheid om jouw persoonlijkheid te laten glanzen met elke stap die je zet. Durf jij een statement te maken en jezelf te laten zien door middel van je schoenkeuze? Kies dan voor Sun68 en laat ons samen schitteren!
Ontdek de unieke wereld van Sun68 en laat je persoonlijkheid schitteren met de Sun68 Ally Color Explosion. Deze sneakers zijn ontworpen om op te vallen en een echte modetrend te zetten. Elke stap die je zet, laat zien wie je bent en met Sun68 maak je zeker een onvergetelijke indruk.
Kies nu voor de Sun68 Ally Color Explosion en betreed vol zelfvertrouwen de wereld. Laat jezelf stralen en maak van elke dag een modieus avontuur! Durf jij het aan? Let's shine together!
Wil je nog meer weten over het merk Sun68 en ben je enthousiast over deze unieke sneakers? Bekijk dan het ruime assortiment Sun68 schoenen voor dames en heren bij Schuurman Schoenen en ontdek zelf de Italiaanse passie voor detail en kwaliteit. Zet de eerste stap naar een stijlvolle en trendy look met de Sun68 Ally Color Explosion! Let's make a fashion statement together!