Woden

Bjork Suede

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Old Gold
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Suède
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058638
WODEN Bjork is een klassieke tijdloze sneaker. QR-code met informatie over ons gebruik van visleer.Uniek voor WODEN sneakers is dat er minimaal 50% gerecycled polyester uit PET-flessen wordt verwerkt in het backing materiaal. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de binnenzool van de sneakers, die niet alleen licht van gewicht is, maar ook schokabsorberend. Het lichtgewicht ontwerp wordt gegarandeerd door het gebruik van een WODEN-voetbed met luchtstroom en een buitenzool op basis van onze Natural Soft-technologie. Een technologie die is ontworpen om het best mogelijke comfort te garanderen.Kenmerken:• LWG gecertificeerd leer• Rubberen zool met Natural Soft technologie• Unieke interne anatomie voor optimale ondersteuning• Vislederen details• Kurken binnenzool met Airflow systeem
Stap in stijl met de Woden Bjork Suede sneakers voor dames in de prachtige kleur Old Gold. Deze lage sneakers zijn een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid - alles wat je zoekt in een paar schoenen.
De buitenkant van deze sneakers is gemaakt van luxe suède, wat niet alleen zorgt voor een perfecte pasvorm, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. De zachte textielen voering houdt je voeten de hele dag comfortabel, zelfs tijdens lange wandelingen. Met de rubberen zool van de Bjork Suede sneakers heb je altijd goede grip en ondersteuning, of je nu in de stad aan het shoppen bent of een wandeling maakt in het bos.
Maar dat is niet alles - deze sneakers zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Het merk Woden hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit, waardoor je bijdraagt aan een groenere wereld door voor deze sneakers te kiezen.
Met de Bjork Suede sneakers ben je helemaal klaar voor de urban levensstijl van vandaag. Of je nu een casual outfit draagt of een sportieve look, deze sneakers maken jouw outfit helemaal af. Maak een statement en kies voor deze prachtige sneakers die jouw look naar een hoger niveau tillen.
Wacht niet langer en bestel de Bjork Suede sneakers in de kleur Old Gold vandaag nog. Stap in stijl de wereld in met deze must-have schoenen van Woden.
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met een focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, waarbij fashion, functionaliteit en anatomie essentiële elementen zijn van het DNA van Woden. Carsten Holm heeft met Woden de natuur, Scandinavische ontwerpwaarden en hoge kwaliteit voor een goede prijs samengebracht voor de creatie van de Scandinavische sneaker.