El Naturalista

N5931 Makisu

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight en rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058879
De dames slippers N5931 Makisu van El Naturalista zijn stijlvol en duurzaam, met een bovenwerk van nappa leer en een zool van softlight en rubber. El Naturalista is een eco-vriendelijk merk dat gerecyclede materialen en groene energie gebruikt, en hun productie vindt plaats in Spanje en Marokko. Met een lage schachthoogte en voering van leer, zijn deze slippers zowel fashion-forward als milieuvriendelijk.
Ben jij klaar om te schitteren in stijl, comfort en duurzaamheid? Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de N5931 Makisu van El Naturalista! Deze prachtige dames schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig nappa leer in een elegante jade kleur, perfect voor zelfbewuste vrouwen die mode en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.
Duurzaamheid: Duurzaamheid is de kernwaarde die El Naturalista leidt. Door het gebruik van natuurlijke, gerecyclede en duurzame materialen verminderen ze het gebruik van giftige stoffen en halen ze steeds meer energie uit natuurlijke bronnen. Met de N5931 Makisu draag je niet alleen comfort en stijl, maar ook bij aan een duurzamere wereld.
Comfort en Kwaliteit: Deze schoenen bieden de perfecte pasvorm en ultiem comfort dankzij de lage schachthoogte en zachte leren voering. De Softlight en rubberen zool zorgen voor optimale grip en demping bij elke stap, zodat je moeiteloos in stijl kunt paraderen. El Naturalista staat garant voor kwaliteit, zodat je langdurig van deze schoenen kunt genieten.
Eco-Vriendelijk Design: El Naturalista innoveert om producten te creëren die profiteren van natuurlijke, gerecyclede en duurzame hulpbronnen, en hoe uniek hun eco-vriendelijk ontwerp werkelijk is. Kies vandaag nog bewust voor een stijlvolle toekomst met de N5931 Makisu en draag bij aan een eco-vriendelijke wereld.
Met het merk El Naturalista investeer je in een bewuste keuze voor duurzaamheid, comfort en kwaliteit. Sustainability, comfort en eco-vriendelijk design zijn de kernwaarden van het merk. Maak een statement met de N5931 Makisu en kies voor een stijlvolle toekomst met El Naturalista! Succes met jouw aankoop.