El Naturalista

N5932 Makisu

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Frambuesa
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight en rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058880
De EL NATURALISTA N5932 Makisu slippers voor dames zijn modieus en duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig NAPPA leer en met een zool van softlight en rubber, zijn deze slippers niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. El Naturalista maakt gebruik van gerecyclede materialen, produceert in Spanje en Marokko, en gebruikt groene energie. Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit zijn deze slippers een verantwoorde keuze voor elke vrouw.
Hey jij daar! Op zoek naar een nieuwe toevoeging aan je schoenencollectie die niet alleen jouw stijl verbetert, maar ook de planeet helpt? Dan moet je echt de N5932 Makisu schoenen van El Naturalista bekijken!
Dit nieuwe artikel is een absolute topper in ons assortiment. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig NAPPA leer in een prachtige frambozenkleur die echt in het oog springt. De lage schachthoogte en zachte leren voering maken deze schoenen super comfortabel om te dragen, terwijl de softlight en rubberen zool zorgen voor een goede grip en duurzaamheid.
Als duurzaamheid voor jou belangrijk is, dan zijn deze schoenen de ideale keuze. El Naturalista staat bekend om hun inzet voor het milieu en dit paar is daar geen uitzondering op. Het merk kiest bewust voor milieuvriendelijke, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen, terwijl giftige stoffen worden vermeden en het gebruik van natuurlijke energiebronnen wordt bevorderd.
Duurzaamheid is de kernwaarde die dit merk drijft. Ze zoeken naar de meest milieubewuste, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen mogelijk, terwijl ze het gebruik van giftige stoffen verminderen en meer energie uit natuurlijke bronnen halen.
Naast het feit dat deze schoenen goed zijn voor de planeet, zijn ze ook van topkwaliteit en ontworpen met jouw comfort in gedachten. El Naturalista produceert al hun producten zelf, waardoor ze hoogwaardige materialen selecteren en elk detail van het proces nauwkeurig controleren. Het resultaat? Schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang meegaan.
Kortom, de N5932 Makisu schoenen van El Naturalista zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Ga voor deze eco-vriendelijke vegan schoenen en draag bij aan een betere wereld terwijl je er geweldig uitziet!
Duurzaamheid: Duurzaamheid is de kernwaarde die dit merk drijft. Ze zoeken naar de meest milieubewuste, gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijke materialen mogelijk, terwijl ze het gebruik van giftige stoffen verminderen en meer energie uit natuurlijke bronnen halen.
Comfort en Kwaliteit: Het produceren van 100% van hun producten betekent dat ze de hoogwaardige materialen kunnen selecteren en elk detail van hun proces nauwkeurig kunnen controleren om te garanderen dat de schoenen die ze maken comfortabel zijn en lang meegaan.
Ecovriendelijke Design: El Naturalista innoveert om producten te creëren die profiteren van hoe efficiënt natuurlijke, gerecyclede en duurzame hulp