El Naturalista

N5970 Shinrin

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool rubber + gerecycled EVA
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058881
De EL NATURALISTA N5970 Shinrin sandalen zijn stijlvolle en duurzame dames sandalen met een laag bovenwerk van leer en een zool van rubber en gerecycled EVA. Dit merk gebruikt gerecyclede materialen, produceert in Spanje en Marokko, maakt gebruik van groene energie en verpakt hun producten in eco-vriendelijke materialen. Een milieubewuste keuze voor fashion-savvy vrouwen.
Hey jij daar!
Wil je jouw schoenencollectie uitbreiden met een nieuw paar dat niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en comfortabel? Dan is de splinternieuwe N5970 Shinrin in de kleur jade van El Naturalista echt iets voor jou!
Deze lage dames schoenen zijn hip, milieuvriendelijk en laten je stralen bij elke outfit. Met de prachtige jade-kleur voeg je een fris en levendig accent toe aan je look. Maar dat is niet alles! De zool van gerecycled EVA en rubber zorgt niet alleen voor uitstekende grip, maar heeft ook een positieve impact op het milieu. Zo kun jij met een gerust hart genieten van jouw nieuwe aanwinst.
Het luxueuze leer dat zowel voor de voering als de buitenkant van de schoenen wordt gebruikt, biedt niet alleen een chique uitstraling, maar ook duurzaamheid en ultiem draagcomfort. Voel je niet alleen goed in je schoenen, maar draag ook bij aan een betere wereld door te kiezen voor de N5970 Shinrin van El Naturalista.
Bij El Naturalista staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het merk gebruikt milieuvriendelijke, gerecyclede en biologisch afbreekbare materialen in al hun producten. Door te kiezen voor de N5970 Shinrin laat je zien dat mode en milieu hand in hand kunnen gaan. En met comfort en kwaliteit als kernwaarden, ben je verzekerd van een bewuste en groene keuze.
Maak de stap naar een duurzame garderobe en bestel vandaag nog jouw paar N5970 Shinrin schoenen van El Naturalista. Ontdek zelf het verschil dat stijl, comfort en bewuste keuzes kunnen maken. Kies voor mode met een missie en help mee aan een betere en groenere wereld!
Duurzaamheid is de waarde die het merk El Naturalista leidt. Door gebruik te maken van de meest milieubewuste materialen, biologisch afbreekbare en gerecyclede stoffen, dragen ze bij aan een duurzamere toekomst. Comfort en kwaliteit zijn gegarandeerd met elk paar schoenen dat je van El Naturalista aanschaft. Kies bewust, kies voor El Naturalista.
Probeer de N5970 Shinrin en maak een statement met je stijl en je keuzes. Laat zien dat je mode en milieu serieus neemt en dat elk paar schoenen een verschil kan maken. Kies voor El Naturalista, kies voor een groenere toekomst!