Vans

Old Skool

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur CJL1 - Iceberg Green
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058893
VANS Old Skool is een lage veterschoen die als eerste de iconische zijstreep had. Het bovenwerk is van Suéde en canvas en gevoerd met een combinatie van imitatieleer en textiel. De gewatterde enkelkraag zorgt voor een zacht gevoel rond de enkel en hiel.Het foam-voetbed biedt een fijne demping. Dit model heeft verstevigde teenstukken ter voorkoming van slijtage en de kenmerkende buitenzool met wafelprofiel van Vans voor een stevige grip.
Ben jij op zoek naar een paar sneakers die niet alleen comfortabel zijn, maar er ook nog super cool uitzien? Dan zijn de Vans Old Skool sneakers in de prachtige Iceberg Green kleur echt iets voor jou! Dit nieuwe pronkstuk in ons assortiment mag je niet missen als stijlvolle dame.
De Old Skool sneakers zijn vervaardigd van suède en canvas, wat zorgt voor een unieke uitstraling en duurzaamheid. De lage schachthoogte en comfortabele textielvoering maken deze sneakers perfect voor dagelijks gebruik. De rubberen zool biedt voldoende grip en ondersteuning, waardoor je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen zonder last van vermoeide voeten te krijgen.
Wat deze sneakers echt speciaal maakt, is de trendy Iceberg Green kleur die perfect past bij elke outfit. Of je nu kiest voor een casual jeans of een trendy jurkje, met de Vans Old Skool sneakers maak jij gegarandeerd een statement waar je ook gaat. De iconische Sidestripe en het Off The Wall-logo geven deze sneakers een unieke uitstraling die je nergens anders zult vinden.
Vans heeft een rijke geschiedenis in de skateboardwereld en staat bekend om stoere designs en rubberen zolen. De Old Skool sneakers zijn een klassiek model dat nooit uit de mode raakt en geliefd is bij skateboarders wereldwijd. Skateboarders uit heel Zuid-Californië waren groot fan van Vans door de ruige designs en rubberen zolen. De Old Skool was Vans' eerste skateschoen met geïntegreerde leren delen voor extra stevigheid.
Dus waar wacht je nog op? Update je schoenencollectie met de Vans Old Skool sneakers in Iceberg Green en loop er deze zomer trendy bij! Bestel ze vandaag nog en laat jezelf stralen met deze must-have schoenen!
SKATEBOARDERS DIE GROOT FAN WAREN VAN DE RUIGE DESIGNS EN RUBBEREN ZOLEN VAN DE SNEAKERS, WERDEN DOOR HEEL ZUID-CALIFORNIË MET VANS GESPOT. De Vans #95, nu bekend als de Era, met een gevoerde kraag en verschillende kleurcombinaties, werd ontworpen door Tony Alva en Stacy Peralta. De schoen was favoriet onder een generatie skateboarders. HET OFF THE WALL-LOGO VAN VANS WERD GEÏNTRODUCEERD in 1976. De Vans #36, de Old Skool, deed zijn intrede. Hierop was de nu zo bekende Vans Sidestripe te zien. De Old Skool was Vans’ eerste skateschoen met geïntegreerde leren delen voor extra stevigheid. Wat begon als zomaar een tekeningetje van Paul Van Doren, werd in het begin de 'jazz-streep' genoemd en is inmiddels uitgegroeid tot