Fitflop

Rally sneakers leather

€ 120,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Wit
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00040502
FitFlop™ Rally Sneaker Leather zijn echte klassiekers. Met een cleane styling, een old-school 'tennisschoen' vorm en onze ultralichte, flexibele Anatomicush™.
Op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit? Dan zijn de Rally sneakers leather van Mulder Schoenen precies wat jij nodig hebt! Deze prachtige witte sneakers in Urban White zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden dankzij de iconische FitFlop technologie ook ultiem draagcomfort.
Met een lage schachthoogte en gemaakt van hoogwaardig leer, stralen deze sneakers luxe en duurzaamheid uit. De comfortabele voering van textiel en de rubberen zool zorgen voor een perfecte grip op verschillende ondergronden. Of je nou een dag in de stad doorbrengt of een actieve workout doet, met de Rally sneakers blijven vermoeidheid en pijnlijke voeten verleden tijd.
De innoverende Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit, ontwikkeld in samenwerking met Britse biomechanici, biedt optimale demping en ondersteuning aan je spieren en gewrichten. Hierdoor kun je moeiteloos de hele dag blijven lopen zonder enige ongemakken. Elk stap die je zet met de Rally sneakers voelt als een verademing voor je voeten.
Verrijk jouw schoenencollectie met deze must-have sneakers van Mulder Schoenen. De witte kleur en strakke design maken ze eenvoudig te combineren met elke outfit, of je nu gaat voor een casual look of iets meer gekleed. Wacht dus niet langer en geef jezelf de aandacht die je verdient met deze prachtige Rally sneakers leather.
Met de combinatie van mode en comfort die FitFlop biedt, zijn de Rally sneakers een statement voor elke trendbewuste vrouw. Kies voor stijl, kies voor comfort, kies voor Mulder Schoenen. Laat je voeten verwennen en ervaar de perfecte pasvorm en ondersteuning die je verdient. Voeg deze sneakers toe aan je collectie en geniet van de snelle service die Mulder Schoenen te bieden heeft.
Stap in de wereld van comfort en elegantie met de Rally sneakers leather van Mulder Schoenen. Want je voeten verdienen alleen het allerbeste!
Schaf vandaag nog jouw paar aan en voel het verschil met FitFlop technologie. Discrete luxe voor actieve vrouwen die weten wat ze willen.
FitFlop slippers
Bij FitFlop draait het om het combineren van comfort, stijl en kwaliteit. In 2006 stelde oprichtster Marcia Kilgore zichzelf als doel om de meest comfortabele schoenen ter wereld te creëren. De samenwerking met Britse biomechanici heeft geleid tot de iconische Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit. Met FitFlop schoenen geniet je van een actieve levensstijl, terwijl je er ook nog eens elegant uitziet. Kom meer te weten over de FitFlop collectie en ervaar ultiem