El Naturalista

N5117 Leaves

€ 129,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk El Naturalista
Kleur Jade
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 5 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool softlight en rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058869
Duurzame sandalen van El Naturalista, genaamd N5117 Leaves, gemaakt van NAPPA leer in een Jade kleur. De voering en buitenkant zijn ook van leer, terwijl de zool een combinatie van softlight en rubber is. De lage schachthoogte maakt ze comfortabel voor dames. El Naturalista gebruikt gerecyclede zolen en componenten, produceert in Spanje en Marokko met groene energie en verpakt hun producten in eco/upcycled materialen.
Wil je opvallen met een unieke en stijlvolle look? Kies dan voor de El Naturalista N5117 Leaves in de prachtige jade kleur! Deze trendy damesschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig nappa leer, zowel aan de buitenkant als aan de voering, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort.
Met een lage schachthoogte geven deze schoenen jou een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. De zool van de El Naturalista N5117 Leaves combineert softlight en rubber, waardoor je de hele dag door comfortabel kunt blijven lopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten.
Bij El Naturalista staat duurzaamheid centraal. Door 100% van hun producten zelf te produceren, kunnen ze de hoogste kwaliteit materialen selecteren en elk detail zorgvuldig afwerken. Kies voor eco-friendly design met de El Naturalista N5117 Leaves en draag bij aan duurzame stijl met comfort en kwaliteit.
Met een focus op comfort en kwaliteit garandeert El Naturalista dat deze schoenen lang meegaan en jou op een trendy manier laten lopen. Maak vandaag nog een fashion statement met een goed geweten door te kiezen voor de El Naturalista N5117 Leaves. Ga voor duurzame stijl en comfort en voeg een stukje eco-friendly design toe aan jouw schoenencollectie!
Kies vandaag nog voor duurzame stijl en comfort met de El Naturalista N5117 Leaves! Optimaal comfort, trendy design en eco-vriendelijke materialen in één schoen. Laat jouw fashion statement spreken met dit unieke paar schoenen van El Naturalista!
Duurzaamheid, comfort en kwaliteit komen samen in de El Naturalista N5117 Leaves. Kies voor stijl en draag bij aan een betere wereld met je schoenkeuze! Tijd om te stralen met een merk dat niet alleen aan jou denkt, maar ook aan de planeet. Kies voor El Naturalista en loop vol vertrouwen de deur uit!
Laat je voeten stralen in de El Naturalista N5117 Leaves en ervaar zelf het comfort en de kwaliteit die deze schoenen bieden. Maak een bewuste keuze voor duurzame stijl met een merk dat zich inzet voor de planeet. Ga voor El Naturalista en ervaar ultiem comfort met een trendy twist!
Duurzaamheid, comfort en stijl komen samen in de El Naturalista N5117 Leaves. Maak een statement met deze unieke en eco-friendly schoenen en draag bij aan een betere wereld. Kies voor El Naturalista en loop vol vertrouwen de deur uit, wetende dat je een bewuste keuze hebt gemaakt voor comfort en duurzaamheid!