Think!

Dumia 3-000297

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Think!
Kleur Bianco/kombi
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058836
-
Stap deze zomer vol zelfvertrouwen de deur uit met de elegante Dumia 3-000297 slippers van Mulder Schoenen. Deze stijlvolle slippers zijn niet zomaar schoenen, ze zijn een combinatie van luxe, comfort en duurzaamheid die je nergens anders vindt. Gemaakt van hoogwaardig CAPRA RUSTICO leer in een verfrissend Bianco/kombi kleurenschema, zijn deze slippers echte eyecatchers die je zomeroutfit compleet maken.
Voor dames die waarde hechten aan kwaliteit en stijl, zijn deze slippers van Think! de ultieme keuze. De leren voering zorgt voor een luxueus gevoel en de rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit, of je nu een dagje naar het strand gaat of een stadswandeling maakt. Elk detail straalt vakmanschap en traditie uit, dankzij het Europese vakmanschap van Think!.
Als je duurzaamheid net zo belangrijk vindt als stijl, dan zijn de Dumia 3-000297 slippers perfect voor jou. Gemaakt van chroomvrij en plant-geverfd leer, hebben deze slippers niet alleen een minimale ecologische voetafdruk, maar zijn ze ook stijlvol en milieuvriendelijk. Met Think! maak je een statement en kies je voor duurzaamheid zonder in te leveren op chic.
Think! staat bekend om het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Door kurk, latex, rubber en plantaardig gelooid leer te gebruiken, ben je verzekerd van schoenen die zorgvuldig zijn ontworpen en met oog voor het milieu zijn geproduceerd. Elk paar Think! schoenen wordt lokaal in Europese fabrieken gemaakt, wat betekent dat er geen sprake is van kinderarbeid en dat je kunt genieten van eerlijke producten.
Ben jij er klaar voor om deze zomer op te vallen? Kies dan voor de Dumia 3-000297 slippers van Think! en combineer fashion met functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog jouw eigen paar en creëer een stijlvolle en bewuste look met Think! schoenen.
Merk: Think!
Denk aan comfort, stijl en duurzaamheid op een unieke manier. Ga voor Think! en maak een statement met je schoenen. Kies voor tijdloze schoonheid en draag met trots schoenen die met liefde en vakmanschap zijn gemaakt.