Fitflop

F-Mode Flatform Chelsea

€ 185,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte enkelhoog
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00051401
FitFlop F-Mode Leather Flatform Chelsea Boots zijn gemaakt van leer met elastische details aan de zijkanten en een treklipje, waardoor u de schoenen gemakkelijk aan en uit kan trekken. De schoen is erg comfortabel. Dat komt niet alleen door de fijne demping, maar ook door de lichtgewicht microwobbleboard tussenzool, waardoor u extra zacht en licht loopt. De schoen is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens erg stijlvol. Elke dag stijlvol en comfortabel lopen, doet u met deze mooie laars van het topmerk FitFlop.
Stap in stijl met de F-Mode Flatform Chelsea boots van Mulder Schoenen! Deze enkelhoge chelsea boots zijn een absolute eyecatcher in de kleuren rood en plummy. Combineer moeiteloos stijl en comfort met de hoogwaardige materialen van deze boots.
Met zowel de binnen- als buitenkant van echt leer stralen deze chelsea boots luxe uit en zijn ze ontzettend duurzaam. De zachte leren voering zorgt ervoor dat je de hele dag comfortabel rondloopt, terwijl de flatform zool van rubber geweldige schokabsorptie en optimale demping biedt bij elke stap.
Of je nu naar je werk gaat, een avondje uit of gewoon een casual weekenddag hebt, deze trendy boots passen altijd bij jouw outfit. Of je ze nu combineert met een zwarte broek en blazer voor een formele look of met jeans en een oversized trui voor een meer casual uitstraling, met de F-Mode Flatform Chelsea boots zie je er altijd stijlvol uit.
Mulder Schoenen staat bekend om comfort en kwaliteit, en met deze chelsea boots bewijzen ze waarom ze zo geliefd zijn. Voeg een paar F-Mode Flatform Chelsea boots toe aan jouw schoenencollectie en maak een fashion statement waar je ook bent.
Geniet van dezelfde kwaliteit en ondersteuning die je gewend bent van FitFlop als je kiest voor deze trendy en stijlvolle F-Mode Flatform Chelsea boots. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor Mulder Schoenen!
Ontdek zelf het unieke design en ultieme comfort van de F-Mode Flatform Chelsea boots en zet met elke stap die je zet een modebewuste en aangename ervaring neer. Investeer in je eigen comfort en welzijn met deze boots - bestel nu en stap vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet met Mulder Schoenen.
FitFlop, bekend om comfort en stijl, heeft een assortiment waarbij je er niet alleen elegant uitziet maar ook geniet van hoge kwaliteit. Kies voor een paar FitFlop schoenen en ontdek het ultieme comfort tijdens een actieve levensstijl. Gegarandeerd tevreden voeten aan het einde van de dag!
Ben jij klaar voor comfort dat er ook nog eens fantastisch uitziet? Ga voor de F-Mode Flatform Chelsea boots van Mulder Schoenen en laat jezelf stralen waar je ook heengaat.