Blackstone

Barron BG150

€ 149,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Blackstone
Kleur Taupe
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059042
Blackstone Barron BG150 zijn instappers met een leren bovenwerk (suède) en een rubberen zool in een strakke afwerking. Blackstone is sinds 2023 lid van de Leather Working Group. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor continue verbetering en bevordert milieuvriendelijke werkwijzen in de leerindustrie, samen met meer dan 1800 leden wereldwijd. Blackstone streeft ernaar om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken van de Leather Working Group. opgevoerd. Van duurzame kleuring tot een sterkere focus op recycling en duurzame basismaterialen, is dit merk toegewijd om deze stappen te zetten.
Stap in stijl en comfort met de Blackstone Barron BG150 herenschoenen! Deze trendy schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède in de prachtige kleuren taupe en lemon pepper, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. De lage schachthoogte en zachte textielen voering zorgen voor ultiem comfort, terwijl de rubberen zool zorgt voor uitstekende grip op allerlei ondergronden.
Met Blackstone, opgericht in 1992, kies je voor vakmanschap en kwaliteit. Dit merk, met een focus op duurzaamheid en respect voor het milieu, gebruikt LWG-gecertificeerd leer en vermindert de ecologische impact van het productieproces. Door voor de Blackstone Barron BG150 te kiezen, draag je bij aan een groenere wereld en maak je een stijlvol fashion statement.
Deze stoere en stijlvolle herenschoenen zijn perfect voor mannen die mode en milieubewustzijn willen combineren. Maak een statement, maak een verschil - kies voor Blackstone en draag bij aan een duurzamere toekomst. Comfort, stijl en duurzaamheid komen samen in de Blackstone Barron BG150 schoenen, een must-have voor elke modebewuste man. Maak een bewuste keuze en kies voor Blackstone, een merk dat de toekomst omarmt met duurzame en stijlvolle schoenen.
Blackstone Footwear, opgericht in 1992, biedt een collectie boots, sneakers en veterschoenen voor zowel mannen als vrouwen. Het merk staat bekend om zijn stoere en stijlvolle ontwerpen met een tijdloze uitstraling. Fans over de hele wereld waarderen de kwaliteit en uitstraling van Blackstone. Ga voor comfort, stijl en duurzaamheid met Blackstone - een merk dat grenzen verlegt en de toekomst groen kleurt. Maak vandaag nog de keuze voor Blackstone en draag bij aan een duurzamere wereld.