Sebago

Portland Flesh Out

€ 169,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Sebago
Kleur Brown cognac
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059083
-
Stap vandaag nog in stijl met de fonkelnieuwe Portland Flesh Out instappers van De Mulders! Deze exclusieve toevoeging aan jouw garderobe belichaamt elegantie en comfort op een unieke en inspirerende manier. De Portland Flesh Out instappers voor heren zijn geïnspireerd door Amerindiaanse tradities en vervaardigd van hoogwaardig LEER aan zowel de binnen- als buitenkant, wat zorgt voor ongeëvenaarde duurzaamheid en kwaliteit.
Met hun klassieke bruin cognac kleur voegen de instappers een stijlvolle en veelzijdige uitstraling toe die perfect is voor elke gelegenheid. De lage schachthoogte en comfortabele RUBBEREN zool bieden ultiem comfort en ondersteuning, of je nu naar een formele aangelegenheid gaat of een avondje uit. Sebago, een gerenommeerd merk met Amerikaanse roots, staat bekend om vakmanschap en hoogwaardige materialen. De Mulders biedt opnieuw een meesterwerk van dit iconische merk. Met de Portland Flesh Out instappers ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap van het hoogste niveau.
Ervaar de unieke stijl en comfort van Sebago met de Portland Flesh Out instappers! Het merk Sebago, geboren in Maine, USA, werd opgericht door drie Amerikanen met de visie om ultra-resistente, veelzijdige en handgenaaide schoenen te creëren, geïnspireerd op Amerindiaanse schoenen. De eerste "Beefroll Penny Loafer" was een iconisch meesterwerk dat al snel de bestseller van zijn tijd werd.
Verrijk je garderobe met een stukje Amerikaanse heritage en bestel vandaag nog de Portland Flesh Out instappers van De Mulders! Ga voor stijl, comfort en ambachtelijk vakmanschap met Sebago. Bestel nu en maak een statement met je schoeisel!