Timberland

Maple Grove Low Lace Up Nubuck

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Oranje
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering ReBOTL
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058906
Timberland Maple Grove Low lace up sneaker. Een sneaker die zowel comfortabel als stijlvol is. Deze sneaker heeft een voering die bestaat uit ReBOTL?-materiaal, dat minimaal 50% gerecycled plastic bevat en is voorzien van een rubberen tussenzool.Bovenwerk NubuckVetermodel voor een nauw aansluitende pasvormRubberen tussenzool55% van het rubber van de buitenzool is afkomstig van boerderijen die werken met regeneratieve landbouwmethodes.
Stap in stijl en comfort met de Maple Grove low lace up nubuck sneakers van Timberland. Deze must-have is perfect voor heren die op zoek zijn naar de perfecte combinatie van fashion en functie. De sneakers zijn vervaardigd van hoogwaardig nubuck leer, wat niet alleen zorgt voor een luxueuze uitstraling, maar ook duurzaamheid garandeert.
Met de warme oranje en rustige kleuren van deze sneakers kun je moeiteloos je eigen stijl creëren en elke outfit een upgrade geven. De lage schachthoogte en ReBOTL voering zorgen ervoor dat de Maple Grove sneakers als gegoten zitten en de hele dag door maximaal comfort bieden. Of je nu een actieve dag voor de boeg hebt of gewoon op zoek bent naar een casual look, deze sneakers zullen je niet teleurstellen.
De rubberen zool zorgt voor een goede grip en demping, waardoor vermoeide voeten verleden tijd zijn. Timberland, het merk dat al sinds 1952 toegewijd is aan duurzaamheid en de bescherming van de planeet, laat met deze sneakers zien dat stijl en ethiek hand in hand kunnen gaan. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort met de Maple Grove low lace up nubuck sneakers van Timberland.
Begin vandaag nog met het maken van bewuste keuzes en draag bij aan een duurzamere wereld. Wil jij ook een steentje bijdragen aan een groenere toekomst? Dat kan met Timberland. Sinds 1952 zet het merk zich in voor het beschermen van de planeet. Draag jouw steentje bij met de Maple Grove sneakers en ga voor stijl, comfort en ethisch verantwoorde keuzes. Samen maken we het verschil!
- Stap in stijl en comfort met de Maple Grove low lace up nubuck sneakers van Timberland
- Vervaardigd van hoogwaardig nubuck leer voor een luxueuze uitstraling en duurzaamheid
- Warme oranje en rustige kleuren voor een upgrade van elke outfit
- Lage schachthoogte en ReBOTL voering voor maximaal comfort de hele dag door
- Rubberen zool voor goede grip en demping, ideaal voor actieve dagen
- Kies voor duurzaamheid en stijl met Timberland, een merk dat al sinds 1952 toegewijd is aan het beschermen van de planeet
- Bestel vandaag nog en draag bij aan een groenere toekomst met de Maple Grove sneakers.
Bezig met duurzaamheid, maar weet je niet goed waar te beginnen? Al sinds 1952 legt Timberland zich erop toe de wereld te beschermen. Ook jij kunt de toekomst verbeteren door duurzamer te gaan leven, of het nu gaat over het opbouwen van nieuwe verbindingen bij jou in de buurt tot het telen van voedsel in je achtertuin