Timberland

Maplegrove Knit Ox

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Timberland
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering ReBOTL
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056141
Timberland Maplegrove Knit Ox zijn duurzame sneakers voor heren. De sneakers hebben een knitted bovenwerk van 60% biologisch katoen en 40% gerecycled polyester. De voering is gemaakt van ReBOTL™ stof, wat minimaal 40% gerecycled plastic bevat. Met deze sneakers draag je bij aan een duurzame en milieuvriendelijke modekeuze.
Hey jij, eco-friendly sneaker liefhebber! Ben je op zoek naar stijlvolle en duurzame sneakers met een positieve impact op onze planeet? De Maplegrove Knit Ox van Timberland is precies wat je nodig hebt.
De groene Maplegrove Knit Ox sneakers van Timberland zijn niet alleen gemaakt van een mix van textiel en leer, wat zorgt voor comfort en een trendy uitstraling, maar ze dragen ook bij aan een duurzamere wereld. De lage schachthoogte en rubberen zool zorgen voor ultiem comfort en stijl, geschikt voor elke gelegenheid.
Timberland, al bijna 70 jaar toegewijd aan duurzaamheid, heeft met de Maplegrove Knit Ox opnieuw bewezen dat ze zich inzetten voor een groenere toekomst. Deze sneakers zijn gemaakt van organisch katoen en ReBOTL voering, vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen.
Jij maakt niet alleen een statement met de Maplegrove Knit Ox, maar draagt ook bij aan een duurzamere planeet. Door te kiezen voor deze sneakers geef je jouw outfit een moderne twist en loop je met trots rond op Timberland's catwalk. Ben jij klaar om een verschil te maken en te kiezen voor duurzaamheid?
Timberland, sinds 1952 bezig met het beschermen van de wereld, nodigt jou uit om mee te doen. Door te kiezen voor de Maplegrove Knit Ox maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een groenere en schonere wereld. Laat je inspireren door de eco-friendly attitude van Timberland en loop met trots rond op sneakers die goed zijn voor jou én onze planeet.
Bezig met duurzaamheid, maar weet je niet goed waar te beginnen? De toekomst verbeteren begint bij kleine stappen, zoals duurzamer leven en bewustere keuzes maken. Laten we samen werken aan een betere wereld. Met de Maplegrove Knit Ox zet je een belangrijke stap richting een groenere toekomst en draag je bij aan een duurzamere planeet.
Doe vandaag nog mee aan de beweging voor een groenere toekomst en bestel de Maplegrove Knit Ox van Timberland! Laat je inspireren door duurzaamheid en stijl en draag bij aan een betere wereld.✨
Laat je niet langer tegenhouden en kies voor de Maplegrove Knit Ox van Timberland. Maak een fashion statement en draag bij aan een duurzamere wereld. Kies voor stijl, kies voor duurzaamheid, kies voor Timberland.